#BB13: Billian weet het van ver te brengen

Uit Sarajevo ingevlogen om het Step Right Dub podium af te sluiten

Michael Janiec ,

"Het was niet gemakkelijk om hier te komen." Billian is al sinds zeven uur vanmorgen onderweg en heeft meerdere keren moeten overstappen. Het plan om vooraf te rusten in het hotel werkt ook niet helemaal. Het hotel heeft een fout gemaakt en hij moet naar een ander hotel wijken. Gooit dit roet in het eten tijdens de afsluiting van deze avond?

Muziek
Vanaf het begin wat meer gericht op opbouw. Billian geeft de indruk van een introvert persoon. Hij bouwt uiteindelijk op naar hele stevige drum 'n' bass. Drop na drop is het doordacht, degelijk en op zijn plaats. Een hoge concentratie aan dansvloer vullende nummers en handjes-in-de-lucht-momenten. 

Plus
Hoe goed de sfeer is vooral. De artiest weet op een kundige wijze veel mensen mee te krijgen. Het is gewoon puur genieten voor degenen die het genre kunnen waarderen. 

Min
Het was gewoon te vroeg afgelopen. Het nog gerust een uur langer door mogen gaan!

Conclusie
Bilian heeft zich bewezen als een artiest van een hoog kaliber. Ondanks een onnodig lange reis, heeft hij met een dosis aan nodige routine dus echt kwaliteit geleverd. Roy Moerenhout, de initiatiefnemer is van het Kasteelplein op de zaterdag dit jaar, kan van een geslaagde dag spreken. 

Cijfer
8,5