3voor12/Breda zoekt programmeur 3voor12/Breda zoekt programmeur

Reageren vóór 1 april!

, Redactie 3voor12/Breda

3voor12/Breda zoekt programmeur

Reageren vóór 1 april!

Redactie 3voor12/Breda ,

3voor12 is hét platform voor alternatieve muziek in Breda. Wij doen verslag van alles wat er op muzikaal gebied in de stad gebeurd. Ook organiseren we vier keer per jaar een clubavond, waar we een aantal bands die op dat moment goed bezig zijn in de spotlights zetten.

3voor12/Breda is momenteel op zoek naar een creatieve programmeur.

Als programmeur organiseer je, in overleg met de hoofdredactie, vier keer per jaar de clubavond. Je boekt de bands en bent op de avond zelf de spin in het web. Daarnaast spar met de programmeurs van o.a. Mezz en Poporganisatie Breda over de invulling van andere vette evenementen in de stad, allemaal uitgelezen kansen voor ons om de naam 3voor12 op de radar te krijgen.

Als programmeur bij 3voor12 heb je creatieve ideeën over de invulling van evenementen, weet je van aanpakken en ken je de lokale muziekscene van de stad. De functie is op vrijwillige basis en kost je ongeveer 3-6 uur per maand. In ruil daarvoor doe je contacten op in de muziekscene en zet je een mooie nevenfunctie op je cv. Ervaring is een pré, maar geen vereiste. Een bevlogen muziekfreak zijn wel.

Reacties vóór 1 april as. naar redactie@3voor12breda.nl, tav. Daniël.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda