Rauw en Lauw sluit af met een grote BENG! Rauw en Lauw sluit af met een grote BENG!

Ondanks lage opkomst

, Tekst & foto’s: Victor van Zutven

Rauw en Lauw sluit af met een grote BENG!

Ondanks lage opkomst

Tekst & foto’s: Victor van Zutven ,

Zaterdag 16 juni was het de laatste keer van dit seizoen dat de mannen van XXL Events samen met Mezz het dancepubliek weer naar hogere sferen bracht. Met dj’s Weslo, Jim Aasgier en de heren Vic Crezee en Lyrical Tie knalde Rauw en Lauw nog 1 keer dit seizoen tot in de late uurtjes uit de speakers van Mezz.


Ondanks dat het grote publiek het liet afweten, mocht Weslo deze avond veelbelovend openen. Maar je kan ook niet anders verwachten van iemand die iedere vrijdag in the Rex in Hilversum zijn eigen avond ‘Van God Los’ heeft. Maar ook clubs zoals Air en Jimmy Woo zien hem graag achter de wheels of steel staan. Met de klanken van rauwe R&B en old shool hiphop weet hij het publiek ieder moment te boeien.

Als Jim Aasgier het tegen de klok van 01:00 uur overneemt is het nog steeds veel te rustig voor een feest van dit kaliber. Met opzwepende mixen weet hij in ieder geval wel de mensen te boeien. Er wordt dan ook volop gedanst door hen die wel zijn afgekomen. Als hoogtepunt van deze avond mag Vic Crezee, samen met vaste mc Lyrical Tie, het publiek tot extase laten komen. Iets wat het publiek graag laat gebeuren. Helaas voor de organisatoren dat het Bredase publiek het een beetje liet afweten, maar het deed het feest en de sfeer zeker niet tekort. Nu maar hopen dat de zomer snel voor bij gaat zodat er snel weer een volgende Rauw en Lauw in onze agenda geschreven kan worden.

Gezien: Rauw en Lauw. Mezz, zaterdag 16 juni 2012.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda