Even voorstellen! Even voorstellen!

Leon Weterings is de nieuwe programmeur van 3voor12/Breda

, Redactie 3voor12/Breda

Even voorstellen!

Leon Weterings is de nieuwe programmeur van 3voor12/Breda

Redactie 3voor12/Breda ,

Het was, om eens een cliché aan te halen, een bijna onmogelijke taak voor de hoofdredactie om uit het overweldigende aantal reacties op de vacature van programmeur de juiste te kiezen. En wat waren we blij met de reacties die we van sommige Bredase oude gedienden ontvingen. Het liefst hadden we iedereen aangenomen, maar je kunt nou eenmaal niet meerdere kapiteins op één schip hebben. Daarom presenteren wij met trots onze kapitein: Leon Weterings. Ook geen onbekende in de Bredase scene, maar wij zijn de beroerdste niet. Voor iedereen die Leon niet kent, laten wij hem gewoon zèlf even vertellen wie hij is.

"Hallo Breda! Mijn naam is Leon Weterings en ik ben de nieuwe programmeur van 3voor12/Breda. Ik ga proberen de 3voor12/Breda clubavonden verder vorm te geven. De vorige programmeurs hebben al een prima basis gelegd en we hopen die als 3voor12/Breda verder uit te kunnen breiden. Ons doel: nog meer mensen op de clubavonden zien te krijgen en interessant talent de aandacht geven die het verdient."

"Ik speel zelf al jaren als bassist/zanger en zanger/gitarist in verschillende bands. In het verleden in de redelijk succesvolle band Curfew/Curfish en de laatste jaren als singer-songwriter in tRIO con bRIO. In mijn werkende leven ben ik redacteur bij een overheidsorganisatie. Daarnaast schrijf ik als freelancer voor een aantal websites en bladen. Onder meer voor LiveXS, BN/DeStem en muziek.nl. Verder organiseer ik drie keer per jaar de singer-songwriteravond Rauw Hees Teder in theater De Grott aan de Haagweg in Breda."

"Ik ben niet iemand die denkt alle wijsheid alleen in pacht te hebben. Jullie hulp kan ik  dus goed gebruiken om de clubavonden nog leuker te maken dan ze nu al zijn. Weet je een leuke band of denk je zelf klaar te zijn voor de stap naar het podium? Laat het ons weten op redactie@3voor12breda.nl!"

De hele redactie wenst Leon veel succes in zijn nieuwe functie!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda