Eerste Club3voor12/Breda weer barstensvol lokaal talent! Eerste Club3voor12/Breda weer barstensvol lokaal talent!

June, Big Whiskey en Explicit Parrt in Mezz Café

, Daniël Hereijgers

Eerste Club3voor12/Breda weer barstensvol lokaal talent!

June, Big Whiskey en Explicit Parrt in Mezz Café

Daniël Hereijgers ,

Vrijdag 27 januari, bij de eerste Club 3voor12/Breda in Mezz Café in 2012 krijg je, gratis en voor niets, de kans kennis te maken met drie opvallende acts die tijdens de POBparade een goede, enthousiaste indruk maakten. June, Big Whiskey en Explicit Parrt hebben alledrie een eigen stijl en sound waardoor deze vrijdagavond veel te bieden heeft. Mezz Café is open vanaf 20:00 uur, een beter begin van je weekend is bijna ondenkbaar!

June

June

June

June is een vijfkoppige jonge rockband uit Zundert. De band bestaat één jaar en zoekt duidelijk de eigen grenzen op. Beïnvloed door een waslijst aan artiesten, verschillende stijlen en gebruikmakend van instrumenten zoals saxofoon, synthesizer en percussie, krijgen alle nummers een aangename eigen sound. Ook meerstemmige zang speelt een belangrijke rol. June zou June niet zijn als er geen plezier, zonnige humor en frisse energie te bekennen is. Catchy nummers met ballen.


 

Big Whiskey

Big Whiskey

Big Whiskey

Als tweede speelt Big Whiskey. Begonnen als een groep sessie muzikanten, toch is de aanzet tot de formatie Big Whiskey geen toeval. Bram Schouw is naast zanger en gitarist en voorheen vooral bezig met punkrock. Nu is hij eerder een singer-/songwriter en vond in accordeonist Remco van Zandvoort, bassist Daniel Jongstra en drummer Maurice Mooijman de ideale bandleden om akoestische gitaarliedjes te maken die qua sfeer uiteenlopen van de jaren zestig tot nu. Geen effecten, geen knoppen, geen rare fratsen, enkel mooie muziek.
 

Explicit Parrt

Explicit Parrt is een energieke rockformatie uit Breda en omstreken. Op het podium brengt deze vijfmansformatie eigen werk op overtuigende wijze met behulp van een flinke dosis enthousiasme en passie. In 2010 dook de band de studio in om het eerste mini-album ‘Made out of Smoke’ uit te brengen. Explicit Parrt staat voor energieke, dynamische en groovy rock voor de liefhebber.
 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda