Energiek optreden Stream Of Passion in Mezz Energiek optreden Stream Of Passion in Mezz

Samen met Kingfisher Sky lekkere metalavond

, Ben Willemsen

Energiek optreden Stream Of Passion in Mezz

Samen met Kingfisher Sky lekkere metalavond

Ben Willemsen ,

Afgelopen donderdag 12 januari stonden twee symfonische prog metalbands in de Mezz. Stream of Passion, ooit begonnen als side project van Arjan Lucassen (Ayreon), heeft inmiddels een eigen sound en staat bekend om hun gepassioneerde en energieke optredens.

Afgelopen donderdag 12  januari stonden twee symfonische prog metalbands in de Mezz.  Stream of Passion, ooit begonnen als side project van Arjan Lucassen (Ayreon), heeft inmiddels een eigen sound  en staat bekend om hun gepassioneerde en energieke optredens. Kingfisher Sky mag de avond openen en doet dat weliswaar minder energiek, maar zet een solide optreden neer. De band van Ivar de Graaf, ex-drummer van Within Temptation, is lekker aan het touren om hun tweede cd 'Skin Of The Earth' te promoten.

Stream of Passion heeft een groep trouwe fans, en ook deze avond is een groot gedeelte aanwezig, gezien de vele “crossed fingers” die te zien zijn; de band had op Facebook en Twitter gevraagd voor de band te duimen. Waarvoor mocht ze niet vertellen, maar zangeres Marcela Bovio vertelt opgelucht dat het geholpen heeft. Binnenkort maakt de band bekend waarom. De indrukwekkende stem van Marcela zorgt voor kippenvel momenten tijdens het optreden. De band doet overigens de naam eer aan, het optreden is gepassioneerd en de band zet een mooi gevarieerd optreden neer, waar vooral bassist Johan van Stratum en gitarist Eric Hazebroek over het podium springen.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda