Ook in 2012 het weekend inrocken bij Friday On The Rocks Ook in 2012 het weekend inrocken bij Friday On The Rocks

Wekelijkse avond in Café De Speeltuin al goed vol geprogrammeerd

, Robin van Essel

Ook in 2012 het weekend inrocken bij Friday On The Rocks

Wekelijkse avond in Café De Speeltuin al goed vol geprogrammeerd

Robin van Essel ,

Friday On the Rocks stond afgelopen jaar garant voor elke week rockend je weekend in. En hoezee, organisator POB gaat hier in 2012 gewoon netjes mee door. En dat niet alleen, het programma staat inmiddels ook al mooi vol.

Medio vorig jaar loste POB het probleem 'wat te doen op vrijdagavond' efficiënt op door de start van Friday On The Rocks. Elke week (op vrijdagavond dus, mocht dat nog niet duidelijk zijn) beklimmen twee bands het podium van Café De Speeltuin om je weekend goed af te trappen met een paar uur rocken. Het duurde niet lang voordat de rest van de stad dat doorkreeg, en inmiddels kan De Speeltuin rekenen op een wekelijkse volle bak.

En in 2012 houdt POB deze traditie gelukkig hoog. Aanstaande vrijdag verwelkomt men oudgedienden Hilton Dive en Revölvo voor een avondje trash, postmetal en smerige hardrock. Toepasselijk, op vrijdag de dertiende. De weken erna zijn alweer mooi vol gepland met onder anderen Blue Garden, Annik, The Alloy, Deci, The Stranded en Praise The Hero present in het café op Visserstraat 14.

En, ook niet vervelend, het kost je geen entree. Noppes. Niente. Voor meer informatie over de bands en het complete programma kun je terecht op de site van POB.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda