Antwerpse hete Bliksem ontbrandt ThrashThaHardWay Antwerpse hete Bliksem ontbrandt ThrashThaHardWay

Kom op het podium bij Magnetrons thuiswedstrijd

, Daniël Hereijgers

Antwerpse hete Bliksem ontbrandt ThrashThaHardWay

Kom op het podium bij Magnetrons thuiswedstrijd

Daniël Hereijgers ,

3ThaHardWay, Bredaas hardste feestje, opende afgelopen vrijdag 6 januari het nieuwe jaar met TrashThaHardWay waar je vier metalbands uit het gruizige, ruwere meta genre kon zien in de Boulevard. 3voor12/Breda was erbij voor een fotoverslag.

Toxoplasm uit Dongen, pas nog bij Uit Je Hok maar nu met invalzanger van Bestial Devastation, de piepjonge gasten van Villainy uit Weert, de thuiswedstrijd van Magnetron waarbij publiek in en op het podium begon mee te zingen en van pure vreugde een circle-pit begon, en een biertje dronk. Magnetron, echt zo’n band van de lokale scene die volk op de been brengt en handig refereerde aan hun cd ‘Measured Timeframe’.

Jammer dat er iets minder volk overbleef voor de laatste act. Het felle Bliksem uit Antwerpen beukte, met frontvrouw Peggy Meeussen als aanjager en bliksemafleider, de meest interessante set de theaterzaal van de Boulevard in. En dan met name slotnummer ‘Circus Schizophrenia’ dat ontaarde in een klinkende chaos waarbij met name gitarist Toon Huet toffe psychedelische riffs inbracht. Bliksem, komend weekend op ‘Pleuropsonic’ in Groningen, misschien wel iets voor de Spaanse Kraag op Breda Barst?

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda