Tiësto exclusief in Breda tijdens de Cultuurnacht Tiësto exclusief in Breda tijdens de Cultuurnacht

Wereldberoemde dj doet set in Mezz op 20 januari

, Robin van Essel

Tiësto exclusief in Breda tijdens de Cultuurnacht

Wereldberoemde dj doet set in Mezz op 20 januari

Robin van Essel ,

Op vrijdag 20 januari aanstaande kan Mezz dé Bredase trots Tiësto verwelkomen zijn thuisstad. De meervoudig tot beste dj ter wereld uitgeroepen Tiësto zal een set draaien in het kader van de Cultuurnacht Breda en neemt stadsgenoten Hardwell en R3HAB mee als support.

Voor Tiësto-fans is Mezz, met een capaciteit van 650 bezoekers, natuurlijk een uitgelezen kans om hun idool in een intieme setting te zien. Vorig jaar draaide de dj nog voor honderdduizend man op het Museumplein. Voordat je je slaapzak uit de kast haalt: kaarten zijn alleen verkrijgbaar via winacties van Dommelsch en Jupiler, BN De Stem, Rabobank Breda en Mezz.

Tijdens de Cultuurnacht Breda zullen 33 culturele instellingen in de stad de deuren openzetten voor een gevarieerd programma van muziek, video en dans. Passe partouts kosten €8,- in de voorverkoop en geven toegang tot alle locaties en recht op gratis gebruik van de speciale Cultuurnachtbussen en Via-Breda-bootjes. Je vindt ze op de site van Cultuurnacht Breda. Tiësto's set is hiermee overigens NIET mee te bezoeken, daarvoor heb je een gewonnen ticket nodig.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda