Live! Rauw&Lauw 4YR Live! Rauw&Lauw 4YR

Hiphopfeest in Mezz

, Tekst & foto's: Lionel Hulsbergen

Live! Rauw&Lauw 4YR

Hiphopfeest in Mezz

Tekst & foto's: Lionel Hulsbergen ,

Rauw & Lauw bestaat inmiddels vier jaar en de organisatie kon dat niet zomaar voorbij laten gaan, natuurlijk. Het feestje was compleet met een goede line-up en extra's zoals een photobooth en cocktailbar.

Feestdjruud

Feestdjruud

De avond werd geopend door dj Ghetto samen met vj Me And My Lawyer, die heel de avond voor de nodige visuals zou zorgen. De zaal ging om 23:00 uur open, maar de drukte kwam pas rond 23:45. Toen begon de sfeer er een beetje in te komen, echter langzaam, omdat dj Ghetto afwisselde met nog redelijk onschuldige beats. Ondertussen was de photobooth wel een groot succes, iedereen kon daar op de foto worden gezet met leuke accessoires, de foto’s waren live te zien op de schermen in de zaal.

Na dj Ghetto was het tijd voor wat actie en kwam Dio het podium op onder groot applaus. Dio zat vol energie en het publiek ook, maar het kwam er echter niet al te duidelijk uit. De zaal kwam eindelijk wat meer tot leven, maar niet zoveel als gehoopt. Het was wel een energiek optreden maar minder spectaculair dan misschien verwacht.

Cinnaman nam het snel over met wat vollere beats waar iedereen goed los op ging, eindelijk was de echte Rauw & Lauw sfeer in de Mezz. Cinnaman is een goede dj, maar werd na een tijdje wel redelijk eentonig en dat was ook te merken aan de zaal. Feestdjruud zag het als zijn taak om zijn naam waar te maken en dat heeft hij ook weer goed gedaan. Zoals altijd is het een feest met Feestdjruud en was een zeer goede afsluiter voor Rauw & Lauw 4YR. Inmiddels had iedereen al veel biertjes genuttigd en kon tevreden de weg naar huis proberen te vinden. Het was een feestje.

Gezien: Rauw & Lauw 4YR met o.a. Dio en Feestdjruud. Mezz, zaterdag 25 februari 2012.

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda