Speluh in Breda! Inschrijvingen weer geopend Speluh in Breda! Inschrijvingen weer geopend

Breda Barst en POBparade 2012

, Tekst: Daniël Hereijgers

Speluh in Breda! Inschrijvingen weer geopend

Breda Barst en POBparade 2012

Tekst: Daniël Hereijgers ,

De inschrijvingen zijn weer geopend: bands uit Breda en de ruime omstreken kunnen zich weer aanmelden voor twee grote festivals in onze stad: de voorrondes van Breda Barst en de POBparade met Pasen.

Breda Barst
De voorrondes van Breda Barst zijn op 1 en 2 juni, zoals gebruikelijk in Mezz. Volgt jouw band het voorbeeld  van Fahrenheit Twins, Ambacht en Dan Musk, maar vooral niet Celluloid Heroes dat vlak voor Barst ’11 uit elkaar ging? Geef je op voor 1 april en maak behalve een podiumplek in het Valkenbergpark ook kans op een dag studiotijd. Jouw band moet wel uit de regio komen, tussen Dordrecht, Bergen op Zoom en Eindhoven waarbij minimaal de helft van de band in deze Bredase regio moet wonen. Meer info op de website van Breda Barst.

POBparade
De inschrijvingsronde voor de POBparade, toch ’s lands grootste muzikale kroegentocht, is al even geopend. Hier zijn je kansen wat groter, want POB wil 115 optredens programmeren op 20 podia in de stad. Altijd een mooie kans om je (weer) eens aan het Bredase publiek te laten zien met Pasen. Alle informatie vind je op de website van POB.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda