Ze is genomineerd voor 'Beste Artiest' met de 3FM-awards, ze nam vorig jaar de Song van het Jaar-bokaal al mee naar huis voor 'Ik Wil Dansen' en vorige week bracht Froukje ook nog eens de prachtige EP Uitzinnig uit. Ze speelde de volledige EP in de Livebox en nam voor de uitzending ook nog eens berg aan platen en verhalen mee.

Kijk hier de livesessie en het interview

Froukje bracht vorige week haar nieuwe EP Uitzinnig al uit, en kwam ook met een videoclip met S10. De EP gaat over de geengageerde thema’s die we vaak horen van Froukje, maar ook over hele menselijke gevoelens, zoals verlies of liefde. Om gezellig met Sagid Carter te kletsen over Uitzinnig (en nog veel meer!) nam Froukje gisterenavond plaats in de radiostudio van 3voor12. 

De nieuwe EP Uitzinnig zit vol met kleurrijke synthesizers en die worden begeleid door de warme stem van Froukje. Zowel de klassiekers als ‘Een Teken’ en ‘Niet Tussen’ staan op de EP maar ook een paar Nederlandstalige prachtparels. Naast haar aanstekelijke enthousiasme nam Froukje ook een tas vol lievelingsplaten mee. Van Stromae tot Daniel Lohues en CHARLOT tot Moderat. Misschien snappen we nu beter waar al haar verschillende invloeden vandaan komen.

 

 

Luister hier de uitzending terug