Kijk terug: 3voor12 Radio live op Eurosonic 2017 - donderdag

Met: Declan McKenna, L.A. Salami en Bonzai

Steven Stoffers ,

3voor12 Radio is de hele week live vanaf Eurosonic in Groningen. Hier zie en hoor je alle artiesten die je het komende festivalseizoen overal gaat zien. Kom langs in onze studio op de Grote Markt voor live-sessies en interviews met de tofste artiesten van komend jaar! Op de tweede festivaldag o.a. sessies van Declan McKenna, L.A. Salami en Bonzai.

Declan McKenna trapte de uitzending af met een live-sessie vanuit de radiostudio:

Daarna kwam Jessica van Amerongen, de muzieksamensteller van DWDD, even langs in de studio. Wat zoekt zij nou precies in een band voordat ze eeen muziekminuut in DWDD mogen vullen?

L.A. Salami (ja, dat is écht zijn naam) speelde een prachtige versie van zijn Day to Day for 6 Days a Week. 

Het Ierse duo Bonzai kwam een stuk ingetogener dan we van ze gewend zijn. Maar Sick 'Em gaat dan ook over een hondje. En dat is verdorie een serieuze zaak. 

Verschil moet er zijn: terwijl de 12van3voor12'ers van The Mysterons zich staande moeten zien te houden tegenover razende reporter Joram Kaat, staat hun manager gewoon bier te drinken. Nou ja! 

Albin Lee Meldau liet horen waarom hij donderdag de headliner was van Dotans 7Layers podium. 

Er loopt op Eurosonic 2017 één wetenschapper rond die precies weet wat een hit maakt. En welke nummers hits worden. Dat wilden Roosmarijn en Joram Kaat natuurlijk wel even testen. Hoe brengen Declan McKenna en Midland het ervan af?

GURRRRRRRRRRR! 

Vrijdag is 3voor12 Radio opnieuw live vanaf Eurosonic, met o.a. Sløtface, Thomas Azier, Let's Eat Grandma, Jett Rebel en Mike Mago. Live op 3FM, 101tv (en de etalagekanalen van je tv-provider, waar je gedurende het festival 101tv kunt kijken) van, let op, 22:00 to 2:00!