DTRH16: Lekker lesbisch lamineren vs. de ballen van Lingo

Lesbiennes verenigd bij Porto Parties

Aukje Verstegen ,

K's Choice, Katy Perry, Lady Gaga, Aqua en de soundtrack van Mean Girls, alles wat je verwacht van een feest door en voor lesbiennes. Vandaag: jonge meiden net uit de kast. In de andere zaal: Lingo de tracklist, grabbel ballen met letters van de artiest uit de soundboks en vind de groene bal.

De Porto Parties; één zaal links en één rechts, 50 man per zaal en de de feestcommissie bepaalt het deurbeleid.

Er is van alles al voorbij gekomen: Badjasparty, Holy Moly Plasticfolie, Flamboyante Flamingoparty en nu dan Lekker Lesbisch Lamineren. Wat het idee is achter Lesbisch Lamineren? Een feest uitsluitend voor lesbiennes. En je kunt je favo lesbo idool lamineren en als masker voorhouden: Ellen DeGeneres en Portia DeRossi komen voorbij. Alles is plastic fantastic. Hier en daar toch een man gespot. 'Wij wilden geen mannen toelaten maar de organisatie heeft ze toch graag.'

In de rechterzaal zijn, ondanks de hoeveelheid ballen, de letters maar lastig te lezen nu de modder plaats heeft gemaakt voor inkt. Het concept lijkt het een beetje aan de gasten voorbij te gaan. Gelukkig is er wel Lingo te volgen op het scherm en loopt er een verdwaalde Francois Boulangé rond.