ADE16: Met 3voor12 en 3FM hoef je geen moment te missen

Speciale ADE-uitzendingen op 3FM vanuit de Gibson Room in de A’DAM Toren gratis toegankelijk

Klaas Bakker ,

Vanaf de eerste conferentiepanels op woensdagmiddag tot aan de laatste platen van Theo Parrish in Radion op maandagochtend; 3voor12 zorgt ervoor dat je niks mist van ADE en doet verslag van zoveel mogelijk dansvloeren in beeld, tekst en geluid via onze liveblogs, reportages, foto's, video's en liveopnames. Naast alle verslagen en liveblogs zorgen ook 3voor12 Radio en 3FM er voor dat je ook dit jaar niets van ADE mist.

Vier dagen lang doet 3FM verslag van het festival met reportages, liveopnames en zijn er o.a. te gast in de tijdelijke 3FM-studio in de Gibson Room op de 10de verdieping van de A'DAM Toren: Lost Frequencies, DJ Dano, Jackmaster, Laidback Luke, Mike Mago, Gregor Salto en Oceanic. Wil jij hier bij zijn? Meld je dan aan via onze gastenlijst. Bekijk ondertussen hieronder het overzicht van alles wat je op 3FM en in 3voor12 Radio kunt verwachten:

Woensdag 19 oktober 18:00 – 00:00
We beginnen ADE met East & Young in de studio bij Dit Is Domien en live-sets van Lost Frequencies en Lukas & Steve in de studio. In 3voor12 Radio hebben we livesets van Mattheis en Oceanic, zijn we bij het openingsconcert van ADE van Henrik Schwarz met het Metropole Orkest en bij de bekendmaking van de DJ Mag Top 100. Verder hoor je een reportage met Craig David en hebben we liveopnames van Polynation.

Donderdag 20 oktober 18:00 – 00:00
Op donderdag schuift Yellow Claw aan bij Dit Is Domien. Draait Lost Frequencies een liveset en komt Armin van Buuren langs. Bij 3voor12 radio hebben we o.a. Vincent Reinders (Venz) van 22 Tracks in de studio. We zijn o.a. bij de Basement Raves in Mary Go Wild, Skepta in de Melkweg en de instore livesets van de Kompakt Pop Up Store. Verder hebben we hebben een reportage over de twee vrienden Joris Voorn en Kölsch en komen Beesmunt Soundsystem en William Kouam Djoko dj-sets draaien live in de uitzending.

Vrijdag 21 oktober 18:00 – 03:00
Op vrijdag zit DJ Dano bij Eva & Giel in de studio om over zijn biografie Wat De Fok, Ouwe?! te kletsen en hoor je een reportage van The Chainsmokers en een liveset van Wiwek. Verder zijn er sets van o.a. Chace en Moksi bij Barend en Wijnand en schuiven Mike Mago, Laidback Luke en Gregor Salto aan in de studio.

Zaterdag 22 oktober 21:00 – 03:00
Op zaterdag interviewt Eva Afrojack en draait Branko een liveset. In de zaterdagnacht hoor je bij Dansen Met Delsing een liveset van Acid Arab en schuift Peter Van Hoesen aan, vlak voordat hij onderin de A'DAM Toren in Shelter gaat draaien tijdens de Siemantica Diez-nacht.