Hooikoorts: Cannibal Ox, Lapalux, Cho ea naar Woo Hah! 2015

Line-up voor Tilburgs hiphopfestival is compleet

Redactie 3voor12 ,

Woo Hah! maakt vandaag haar line-up compleet met de laatste namen. Onder meer Cannibal Ox, Lapalux, CJ Fly en Mocromaniac zijn bevestigd. Eerder strikte Woo Hah! Cypress Hill als headliner voor de tweede editie en maakte Travi$ Scott, Denzel Curry, Doomtree en Deux Deux bekend. Het festival kondigt ook een vierde podium aan met aandacht voor dj's en producers en als eerste naam Jameszoo X James Pants. Eind januari kwamen de eerste namen los: Run The Jewels, Joey Bada$$, Vince Staples, Freddie Gibbs, Your Old Droog, Fresku en Remi Kolawole. Op zaterdag 4 juli staat de Spoorzone in Tilburg in het teken van het hiphopfestival van Mojo en poppodium 013.

13 mei:
De line-up is compleet: Cannibal Ox, Lapalux, CJ Fly, Mocromaniac, Cho, Dr. Moon's Fluff Disco en Tom Maas zijn vandaag bevestigd.

23 maart:
Nieuwe namen: Big Sean, The Underachievers, GANZ, Winne x Feis x Ecktuh, Ecktuh, Tourist LeMC en Freez & A.R.T.

24 februari:
Headliner Cypress Hill, Travi$ Scott, Denzel Curry, Doomtree en het Nederlandse Deux Deux zijn bevestigd. Woo Hah! kondigt ook een vierde podium aan met aandacht voor dj's en producers. De eerste naam is ook bekend: Jameszoo X James Pants.

21 januari: eerste namen Woo Hah! 2015 bekend.

Run The Jewels
Joey Bada$$
Vince Staples
Fresku
Freddie Gibbs
Your Old Droog
Remi Kolawole 

Woo Hah! 2015 vindt plaats op zaterdag 4 juli in de Spoorzone, Tilburg.