Crowdsurfend collecteren voor Serious Request bij Afterpartees: doe je mee? Crowdsurfend collecteren voor Serious Request bij Afterpartees: doe je mee?

Kom naar de show in Grenswerk, Venlo en doneer

, Sjoerd Huismans

Crowdsurfend collecteren voor Serious Request bij Afterpartees: doe je mee?

Kom naar de show in Grenswerk, Venlo en doneer

Sjoerd Huismans ,

Tijdens Serious Request gaat iedere dag één 3FM-jock op bezoek in het Glazen Huis voor een challenge. Die challenge is: zoveel mogelijk geld inzamelen voor jongeren in oorlogs- en conflictgebieden. Roosmarijn Reijmer van 3voor12 Radio is van zaterdagmiddag tot zondagmiddag aan de beurt, dus 3voor12 gaat zaterdagnacht in het nachtleven collecteren onder het motto We All Benefiet. Dat treft, want Afterpartees organiseert een feestelijke avond in Grenswerk, Venlo. En die jongens zijn wel in voor een ehm.. bijzondere collecte.

Wat voor feestje wordt het eigenlijk? Niek Nellen vertelt: “We wilden voor onszelf en onze vrienden het jaar afsluiten. Hoe kun je dat beter doen dan met bands en heel veel bier? Cairo Liberation Front zijn vrienden van ons, Rats on Rafts hebben we dit jaar op een festival gezien en vonden we supervet.” Verder treden bij deze ‘homecoming show’ op: Lookapony, The Tubs, Mooon en The Super Soakers.

En ja hoor, Nellen is de beroerdste niet om iets te bedenken voor Serious Request: “Tijdens ons optreden kunnen we wel collecteren, iets ludieks verzinnen. Met de pet rond, iedereen wordt daardoor gedwongen. Misschien moeten we ze laten crowdsurfen! Dan kan iedereen een briefje van 5 in de lucht houden en dan gaan we een paar minuten collecteren. Dat en al het geld op de grond is dan van jullie.” Je hoort het al, neem zaterdag wat briefjes van 5 mee voor het goede doel.

Organiseer jij zelf ook een benefietavond? Of organiseer je toevallig toch al een feestje waar je best een deel van de opbrengst kunt missen voor het goede doel, of wil je een collectebus op de bar of bij de garderobe zetten? Kortom: wil jij ook meedoen aan de challenge van Roosmarijn? Dat kan hier. Elke euro helpt.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12