Nieuw op 3voor12 Radio: Florence & The Machine, Stepherd & Skinto, Macklemore en meer

Macklemore & Ryan Lewis 3voor12 Single van de week met Downtown

Redactie 3voor12 ,

Vier nieuwe tracks deze week op de 3voor13 Radio playlist: singles van het Amerikaanse rapduo Macklemore & Ryan Lewis, de Nederlandse rapact Stepherd & Skinto, de Britse indieband Florence & The Machine en de Amerikaanse garagerockband FIDLAR. Dowtown van Macklemore & Ryan Lewis is de 3voor12 Single van de Week. Verder deze week kaarten voor Hozier en Bring Me The Horizon. Dinsdag komt Bewilder langs in de studio.

De nieuwe 3voor12 Single van de Week: Macklemore & Ryan Lewis - Downtown (Warner)

De nieuwe Macklemore & Ryan Lewis is een echte oldschool happening geworden met medewerking van Melle Mel, Kool Moe Dee en Grandmaster Caz. En een koebel natuurlijk. Het Amerikaanse rapduo had veel succes wereldwijd met hun debuutalbum The Heist met daarop Thrift Shop en Can't Hold Us. Er was al de gratis download Growing Up met Ed Sheeran, maar dit is de eerste officiele single van het tweede album.

Ook nieuw op de playlist:

Florence & The Machine - Queen Of Peace (Universal)
Florence & The Machine maakte veel indruk met haar optreden op het Britse Glastonbury festival. De nieuwe single van derde album How Big, How Blue, How Beautiful is deze, de opvolger van de radiohit Ship To Wreck. Op 10 december staat de Britse indiezangeres in de Ziggo Dome.

Stepherd & Skinto feat. Jayh - Bips (Bravoure Music)

Je kent ze vast nog van Brak Obama, het Amsterdamse rapduo Stepherd & Skinto. De voormalig Serious talent act maakt een frisse start bij het nieuwe label Bravoure. Ook werkt rapper Jayh mee aan de single. Eerder werkte deze combinatie al samen met JeBroer op Banaan, wat in Belgie uitgegroeid is tot een klassieker.
 

FIDLAR – West Coast (PIAS)

Fidlar is garagerock op z’n best. De banduit LA had al wat airplay met tracks als Cheap Bear en No Waves. Begin september komt hun tweede album Too uit. Daarop ook deze nieuwe versie van een oude klassieker uit hun repertoire. Meezingen mag, ook zonder alcohol...

Verder nog op de playlist:
Cho - Was Je Nog Maar Hier (Topnotch, 2e week)
Jamie Woon - Sharpness (Universal, 2e week)
The Dead Weather - I Feel Love (Every Million Miles) (Warner, 2e week)
Oscar & The Wolf - Undress (PIAS, 4e week)
Fresku - Kreeft (TopNotch, 4e week)
Bring Me The Horizon - Throne (Sony, 4e week)

3voor12 Album van de Week
The Weeknd - Beauty Behind The Madness (Universal)

3voor12 Radio is elke doordeweekse avond tussen 21 en 00 uur op 3FM, de komende week met Michiel Veenstra, want Roosmarijn Reijmer is op vakantie.