Nieuw op 3voor12 Radio: Jamie Woon, The DMA’s, Cho en The Dead Weather

The Dead Weather 3voor12 Single van de week met I Feel Love (Every Million Miles)

Menno Visser ,

Vier nieuwe tracks deze week op de 3voor13 Radio playlist: singles van de Amsterdamse rapper Cho, de Britse singer-songwriter Jamie Woon, de Australische indiepopband The DMA’s en de Amerikaanse indierockband The Dead Weather. Die laatsten hebben de 3voor12 Single van de week met I Feel Love (Every Million Miles).

De nieuwe 3voor12 Single van de Week:

The Dead Weather - I Feel Love (Every Million Miles) (Warner)
Jack White heeft nu The White Stripes definitief niet meer verder gaan nu maar weer eens zijn zijproject The Dead Weather nieuw leven ingeblazen. Er verschenen al eerder twee albums van deze band rond Alison Mosshart van The Kills. Dit is de erste singe van het derde album Dodge & Burn dat eind september verschijnt.

Ook nieuw op de playlist:
Cho - Was Je Nog Maar Hier (Top Notch)
Misschien Wel He was de gevleugelde uitdrukking waarmee Cho begin dit jaar doorbrak. Die single is inmiddels op Youtube meer dan 5 miljoen keer bekeken. Deze single was eigenlijk bedoeld als tussendoortje, maar als 12 van 3voor12 Talent willen we je deze nieuwe Spanker-productie natuurlijk graag laten horen.

Jamie Woon - Sharpness (Universal) 
Het mengen van elektronica met singer-songwriter materiaal is tegenwordig alom, maar Jamie Woon was in 2010 daar een van de eersten mee. Zijn single Night Air oorde je toen regelmatig. De Brit is vijf jaar later terug met zijn tweede album Making Time en dit is daarvan de eerste single.
 

The DMA's - Your Low (PIAS) 
Britpop uit Australie, kan dat? Jawel, dat bewijst deze jonge band uit Sydney. Al twee keer hadden ze veel succes op het Amsterdamse London Calling Festival en ze staan nu ook op Lowlands. Dit is een nummer van hun debuut EP.

Verder nog op de playlist:
Christine & The Queens - IT (Warner, 2e week)
Oscar & The Wolf - Undress (PIAS, 3e week)
Fresku - Kreeft (Top Notch, 3e week)
Bring Me The Horizon - Throne (Sony, 3e week)
Seinabo Sey - Pretend (Universal, 4e week)
OIJ - Blinded (eigen beheer, 6e week)

3voor12 Album van de Week
Julio Bashmore - Knockin' Boots (Sony)

3voor12 Radio is elke doordeweekse avond tussen 21 en 00 uur op 3FM, de komende week met Michiel Veenstra, want Roosmarijn Reijmer is op vakantie.