Line-up muziekprogramma Dutch Design Week bekend

O.a. Rufus Wainwright, Ryley Walker, Afterpartees, Falco Benz, Dazzled Sticks

Redactie 3voor12 ,

Van 17 t/m 25 oktober is de Dutch Design Week in Eindhoven: een week waarin in de hele stad exposities, lezingen en tentoonstellingen op het gebied van design zijn te bewonderen. Dit jaar komt de DDW ook met een muziekprogramma, een samenwerking tussen Dutch Design Week, de Effenaar en boekingsbureau Friendly Fire waarvan 3voor12 partner is. Het festival is te volgen via 3voor12, verwacht de komende weken meer hierover.

Tijdens de week zijn er in de stad liveoptredens in onder meer café Altstadt, Van Abbemuseum, Tuchthuis, Stroomhuis, café Wilhelmina, Arcade, Nul Zes en op het Ketelhuisplein (dagelijks van 16.00 tot 19.00 uur). Eerder werden de namen van Rufus Wainwright en Two Gallants al aangekondigd, net als Ryley Walker, Nouveau Vélo en Throes+The Shine. Hieronder het hele programma:

Rufus Wainwright, Ryley Walker, Afterpartees, Falco Benz, Dazzled Sticks, OIJ, Two Gallants, St. Tropez, Nouveau Vélo, LoneLady, New Desert Blues, Rachel Sermanni, Throes + The Shine, BEA1991, Charlie Cunningham, Demob Happy, K.Flay, K15, STUFF., Young Marco, The Prettiots, Fickle Friends, Elvis Perkins, Seven Davis Jr, I Have a Tribe, Wooly Mammoths, Hollis Brown, Grim Tim en The Homesick.

De concerten van Rufus Wainwright en Two Gallants zijn zogeheten ‘specials’ waarvoor aparte kaarten moeten worden aangeschaft. Alle andere concerten zijn gratis toegankelijk met een passe-partout voor de DDW, ook is er deurverkoop. Ook nieuw dit jaar is de ‘closing party’, het officiële eindfeest in de Effenaar (zaterdag 24 oktober) met dj’s als Kutmah en Zes