3voor12's eindredacteur Willem van Zeeland naar de NTR

Van Zeeland wordt integraal eindredacteur Internet & Innovatie

Redactie 3voor12 ,

Willem van Zeeland, momenteel eindredacteur van 3voor12, zal vanaf begin 2016 gaan werken voor de NTR. Hij wordt daar integraal eindredacteur Internet & Innovatie en is verantwoordelijk voor de cross-medialiteit van de omroep. Van Zeeland werkte 5,5 jaar als eindredacteur voor 3voor12 en hield zich de laatste tijd als Coördinator Cultuur ook bezig met de cross-medialiteit binnen de VPRO, bij projecten als Holland Festival, Dutch Design Week en Made in Europe.

Willem van Zeeland: "Ik heb de afgelopen 5,5 jaar met heel veel plezier bij 3voor12 gewerkt. Ik heb letterlijk genoten van iedere werkdag hier en daar ga ik de rest van dit jaar nog lekker mee door. Het is jammer om weg te gaan, maar ik vind deze nieuwe baan bij de NTR heel interessant en 3voor12 staat er nu goed voor, dus wat dat betreft is het geen verkeerd moment om te vertrekken."

Mediadirecteur Carel Kuyl van de NTR over de komst van Van Zeeland: “Ik heb Willem leren kennen als een buitengewoon gedreven en creatieve programmamaker. Hij heeft een brede achtergrond, veel kennis van zaken en hij past goed bij de grote ambities die de NTR op het gebied van nieuwe media heeft.”