Cedric Muyres (manager Kensington, Snowstar Records) in ernstig auto-ongeluk

Manager/labeleigenaar maakt het naar omstandigheden goed

Atze de Vrieze ,

Cedric Muyres is dinsdagavond met zijn vriendin in een zwaar auto-ongeluk beland op de A27 bij Oosterhout. Dat heeft zijn label Snowstar bevestigd. Muyres raakte betrokken bij een kettingbotsing met o.a. een vrachtwagen. Zijn busje raakte daarbij van de weg. Hij zelf liep daarbij ernstige verwondingen op. Ook zijn vriendin raakte gewond. Beide maken het naar omstandigheden goed. De overige betrokkenen bij de kettingbotsing hadden enkel blikschade.

Wouter Kipperman van Snowstar Records zegt geschrokken te zijn van het ongeluk, maar laat weten dat gisteren wel steeds meer positieve berichten uit het ziekenhuis kwamen. Muyres ligt op dit moment nog op de intensive care in Breda om de kans op complicaties te voorkomen, maar het lijkt erop dat hij die spoedig mag verlaten. Hij is af en toe bij kennis en aanspreekbaar. Zijn vriendin Maaike is inmiddels al van de IC. 
 
Cedric Muyres is dit jaar vooral druk als manager van Kensington, de band die een enorme doorbraak beleeft en recent zijn derde album Rivals uitbracht. Daarnaast is hij manager van Nobody Beats The Drum en labelbaas van Snowstar Records, waarbij acts als Broeder Dieleman, I Am Oak en Kim Janssen hun muziek uitbrengen.