Mozes and the Firstborn tourt door de VS terwijl Lampengat host op carnavalscover Mozes and the Firstborn tourt door de VS terwijl Lampengat host op carnavalscover

Michiel Veenstra sprak met zanger Melle Dielesen

, Joost van Beek

Mozes and the Firstborn tourt door de VS terwijl Lampengat host op carnavalscover

Michiel Veenstra sprak met zanger Melle Dielesen

Joost van Beek ,

Terwijl de Eindhovenaren van Mozes and the Firstborn wegens een tour in Amerika het carnaval een jaartje overslaan, zwerft over het internet een carnavalsversie van I Got Skills rond. Michiel Veenstra belde in 3voor12 Radio met zanger Melle Dielesen. Een gesprek over de tournee met de garagerocksensatie together PANGEA en een carnavalskraker in de dop. Luister het interview hieronder terug.

together PANGEA, het is dé garagehype van het moment. Mozes and the Firstborn is op het moment op tournee met deze Amerikaanse branieschoppers (die deze week zomaar in onze Checklist zouden kunnen opduikelen!). Een hele eer volgens Dielesen; "Het is wel echt gestoord af en toe. together PANGEA is een superenergieke liveband. We waren allemaal heel erg fan van hun eerste album."

Maar er is meer nieuws. Carnavalsnieuws welteverstaan! Hoewel het gros van Mozes and the Firstborn bestaat uit fanatieke carnavalsvierders slaan de jongens dankzij de Amerikaanse tour in 2014 niet aan het hossen. En dat op het moment dat er een bizarre carnavalscover van I Got Skills over het internet zwerft: Ik Heb Pils! van Gozers en de Barman. Dielesen ziet hier de lol wel van in. "Ik denk dat het een compliment is dat I Got Skills carnavalshitwaardig is." Verwacht desalniettemin geen polonaise aan de lijven van de Eindhovenaren. "De carnavalsfeestjes laten we aan Gozers en de Barman over", aldus Dielesen.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12