Nieuw op 3voor12 Radio: Gers Pardoel, Circa Waves en Storm Queen

Storm Queen met Look Right Through 3voor12 Single van de Week

Menno Visser ,

De Amerikaanse deephouseproducer Storm Queen pakt met Look Right Through de Single van de Week. Verder verse tracks van het Britse gitaarbandje Circa Waves, dat eerder deze maand furore maakte op London Calling, en de Nederlandse rapper Gers Pardoel. Verder deze week in 3voor12 Radio onder meer kaarten voor Arcade Fire in Brussel, Baskerville in 013 en het Eurosonic Festival in Groningen. Donderdag zal de Noorse electropopband Lemaitre live optreden in 3voor12 Radio.

De nieuwe 3voor12 Single van de Week:

Storm Queen - Look Right Through (MK vocal remix) (Spinnin’)
Eminem was niet zo blij met Look Right Through. De dansplaat onthield hem de eerste plaats in de Britse singleschart. De track is een deephouse-single van de New Yorkse DJ Morgan Geist, die in de underground al furore maakte met Metro Area. Het nummer werd geremixed door de Amerikaanse houseproducer Marc Kinchen, die al mixen maakte voor onder andere Disclosure en Lana Del Rey en als MK zelf hits scoorde in de jaren negentig

Ook nieuw op de playlist van 3voor12 Radio:

Gers Pardoel - #VFD (TopNotch)
Hashtag VFD of liever eigenlijk hashtag WTF voor Gers. De knuffelrapper, bekend van Ik Neem Je Mee, komt verrassend terug met producer Boaz v/d Beats op zijn bagegedrager. Een wodkaparty met vette beats dus voor Gers Pardoel, die de opvolger van zijn platina-album Deze Wereld Is Van Jou volgend jaar zal droppen.

Circa Waves - Get Away
Britse gitaarbandjes komen en gaan, maar Circa Waves uit Liverpool belooft een blijvertje te worden. Ze maakten al indruk op London Calling en komen in januari terug naar Nederland voor Eurosonic. Ze hebben slechts één singeltje uitgebracht maar de hype die in Engeland al stormachtige gestalten aanneemt, begint ook hier een opkomend briesje te vormen.

Verder nog op de playlist van 3voor12 Radio:
De Staat - All Is Dull (PIAS, 4e week)
Asgeir - King And Cross (Konkurrent, 4e week)
Disclosure ft. London Grammar - Help Me Lose My Mind (Universal, 4e week)
Young The Giant - It's About Time (Warner, 3e week)
Sjaak feat. The Opposites – Maak Money (Topnotch, 2e week)
Mr. Probz – I’m Right Here (Left Lane, 2e week)
Fatboy Slim feat. Riva Starr – Eat Sleep Rave Repeat (Calvin Harris remix) (SKINT, 2e week)
Milky Chance – Stolen Dance (PIAS, 2e week)

3voor12 Album van de Week
London Grammar - If You Wait

3voor12 Radio is elke doordeweekse avond tussen 22:00 en 01:00 uur te beluisteren op 3FM.