De Live Request van Go Back To The Zoo: Mozes and the Firstborn De Live Request van Go Back To The Zoo: Mozes and the Firstborn

"Goede liveband met supergoede liedjes, eerlijk en eigen"

, Paul Bijkerk

De Live Request van Go Back To The Zoo: Mozes and the Firstborn

"Goede liveband met supergoede liedjes, eerlijk en eigen"

Paul Bijkerk ,

Overmorgen weer op de beeldbuis: de allerbeste liveopnames, door jóu gekozen. Live Request, dus, het muziekprogramma waarin de kijkers meteen ook zelf programmamakers zijn. Iedere week vragen we online wat Nederlandse artiesten willen zien in het programma. Deze keer: Cas Hieltjes van Go Back To The Zoo koos voor de bij 3voor12 Radio-sessie van Mozes and the Firstborn, wiens debuutplaat deze week is geselecteerd als 3voor12 Album van de Week.

 “Mozes and the Firstborn is momenteel één van de beste bands op Nederlandse bodem. Ook live zijn ze super. Twee jaar geleden kregen wij al een demootje van een jongen,  en die vonden we te gek! Toen hebben we gevraagd of zij in ons voorprogramma wilde spelen. Toen gaf hij het vervelende nieuws dat de band uit elkaar was, later kwam hij met een nieuwe band op de proppen: Mozes and the Firstborn. En die klonk supervet."

"Ze maken supergoede liedjes, eerlijk of heel eigen. Ze hebben ook in ons voorprogramma gespeeld. Ik heb ze al vaak zien optreden. En ik was zelf ook bij hun albumrelease. Het is zeker een inspiratiebron voor ons."

Wil je Mozes and the Firstborn (of juist iets heel anders) zien? Je kunt zelf verzoekjes doen via Twitter (#liverequest) en tijdens de live-uitzending per sms (3333). Wekelijks verschijnt op 3voor12 een lijst met tien tips, check de tweede tiplijst hier. Zaterdag 9 maart wordt de tweede uitzending om 23.45 uur uitgezonden op Nederland 3. Zie hieronder het uitzendschema (onder voorbehoud):
-Za. 9 maart: 23:45
-Za. 23 maart: 00:15
-Za. 30 maart: 00:00
-Za. 6 april: 23:55
-Za. 13 april: 00:20
-Za. 20 april: 00:30

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12