3FM Zeroes Request op TV 3FM Zeroes Request op TV

A.s. zaterdag op NL3, met onze eigen Roosmarijn Reijmer over het zondagochtendgevoel van Solomon Burke op Pinkpop

, Redactie 3voor12

3FM Zeroes Request op TV

A.s. zaterdag op NL3, met onze eigen Roosmarijn Reijmer over het zondagochtendgevoel van Solomon Burke op Pinkpop

Redactie 3voor12 ,

Klaar voor een weekje verse nostalgie, van Franz Ferdinand tot The Black Eyed Peas? Het is weer tijd voor Zeroes Request. 3FM staat van 8 tot en met 18 februari in het teken van de Zeroes; popmuziek uit het eerste decennium van de 21e eeuw. Zaterdag brengt de NTR Zeroes Request bovendien naar de TV, met een bomvolle uitzending waar onze eigen Roosmarijn natuurlijk ook van de partij is.

Zaterdagavond van 22:30 tot 01:30 zit jij aan je tv gekluisterd: dan zendt de NTR live Zeroes Request uit, gepresenteerd door Eric Corton en Michiel Veenstra. Verder is er een parade aan 3FM-collega's te gast, waaronder vanzelfsprekend ook onze eigen 3voor12 Radio-dj Roosmarijn Reijmer. Zij neemt je mee terug naar het zondagochtendgevoel van Solomon Burke op Pinkpop.

De gehele uitzending is interactief: met behulp van een tweede scherm kan de kijker nummers aanvragen, reageren op oproepen en aangeven welke artiesten beter zijn en daarom uitgezonden moeten worden.

Zeroes Request
zaterdag 9 februari 2013, 22.30 - 01.30u, Nederland 3

Ook 3FM zelf staat vanzelfsprekend in het teken van de Zeroes, luister volgende week maandag t/m donderdag van 22u tot 01u 3voor12 Radio voor uitzendingen bomvol nostalgie, met o.a. de 12van3voor12 over hun muzikale Zeroes-helden.
 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12