#LC13: Naast sexy Lulu James is Miley Cyrus een schoolmeisje #LC13: Naast sexy Lulu James is Miley Cyrus een schoolmeisje

Ze heeft de strot: nu nog de tunes

, Norbert Pek

#LC13: Naast sexy Lulu James is Miley Cyrus een schoolmeisje

Ze heeft de strot: nu nog de tunes

Norbert Pek ,

De fotografen kijken een fractie van een seconde verrast naar de zangeres die net haar cape heeft afgegooid. Ja, ze is heel erg halfnaakt. Dan beginnen ze gretig te klikken. Lulu James beweegt in gewillige poses en zet ondertussen een flinke strot op.

HET CONCERT:
Lulu James, London Calling bovenzaal, zaterdag 2 november 2013

DE ACT:
De 21-jarige Lulu James is geboren in Tanzania maar is op en top Engelse, het accent inbegrepen. Ze heeft een laptop-aanzetter en knoppendraaier meegenomen: een gezette dude met gympen, trainingsbroek, donkerblauw T-shirt en levensgroot rastakapsel. Hij heeft veel op band: wat electropop, wat triphopritmes, wat zwoele R&B. James heeft haar handen vrij om haar geweldige strot op te zetten. Ze is net zo goed een Mary J. Blige als een Donna Summer als een Tina Turner als een Grace Jones.

HET NUMMER:
Het electropoppige ‘Closer’ is tot op heden haar grootste succes, maar de triphop ‘Be Safe’ is net wat interessanter.

HET MOMENT:
Er werd meer gekeken dan geluisterd, al helemaal in het begin. Daar stond ze opeens, de zwarte cape met zilvertinten net afgegooid: een halfnaakte zangeres met een beeldschoon gezicht. Ze loopt rond op een kruising tussen sandalen en een hoge hak zonder hak (ja, echt) en aan die schoenen zijn bloemen vastgebonden. Ze heeft ontblote benen, een half ontblote kont, een kledingstuk dat net zo goed lijkt op een omhooggetrokken onderbroek als een half balletpakje. Ze heeft een ketting met veren die op haar met tape afgeplakte borsten bungelt. Lulu James is seks en mocht je daaraan twijfelen dan zorgt ze er dertig gewillige poses later wel voor dát je het vindt. Vergeleken Lulu James is Miley Cyrus een schoolmeisje.

HET PUBLIEK:
Er werd wat gedanst, er werd wat gejoeld, maar vooral werd er gekeken. Voor de eerste rijen kwam ze intimiderend dichtbij. Muzikaal hield ze niet iedereen vast, maar de mannen vooraan dachten er niet aan om hun plek te verlaten. Sommige aanwezigen zie je denken: vinden we het nou een freakshow of niet?

HET OORDEEL:
Lulu James is zeker een belofte. Ze heeft een strot die imponeert. Met een paar nummers kan ze absoluut voor de dag komen. James heeft goed naar de eerder genoemde voorbeelden geluisterd en er haar eigen lichte draai aan gegeven. Maar ze is niet constant. Om zichzelf muzikaal te lanceren moet ze nog flink schaven en weggooien. In plaats van achtergrondzang uit een doosje willen we ook echte schreeuwnegerinnen zien. Maar ze heeft de persoonlijkheid en de looks. James weet dat seks verkoopt. Ze gaat met de rug naar het podium staan zodat iedereen haar ronde billen kan bewonderen. Ze leunt net zolang voorover tot ook de achterste rijen hebben gezien dat haar borsten zijn afgeplakt. Eigenlijk geeft ze het publiek een lapdance op afstand. Vergeleken haar is Miley Cyrus een schoolmeisje. Maar dat is ook hoe we het optreden gaan herinneren. Het is nu aan haar om net zulke opvallende nummers te maken. 

DE FOTO:

DE TWEET:

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12