Gers Pardoel zwaar beveiligd

'Gers loopt niet naast zijn schoenen'

Francis Pronk, Jörg de Groot ,

Vandaag trapte Gers Pardoel af op het hoofdpodium. Hij werd begeleid door twee kleine mannen; donkere zonnebrillen, strak in het pak en vervaarlijk de omgeving in de gaten houdend. Wie zijn deze mannen toch en wat doen ze? Dat zochten wij uit en na het optreden grepen wij de twee bij de lurfjes om meer duidelijkheid te krijgen.

Lee en Edwin zijn vandaag de security van Gers en het is hen goed afgegaan. De act was eigenlijk om te laten dat Gers, die inmiddels een hoge status heeft bereikt in de muziekwereld, niet naast zijn schoenen is gaan lopen. De meeste grote artiesten hebben stevige en grote bodyguards bij zich, maar Gers doet het tegenovergestelde.

'Even we made it, everybody’s born naked,' aldus Edwin. Hij vertelt ook dat hij Gers nog niet zo lang kent, maar wel de mensen die iets met hem te maken hebben zoals The Opposites. Hij heeft ook in de eerste clip van The Opposites gespeeld. Ook doet hij veel dingen op televisie (ook internationaal) en in het theater. ‘Iedereen heeft zijn eigen specialiteiten die hij kan gebruiken. Ik doe het op deze manier,' vervolgt Edwin zijn verhaal. Hij heeft het erg druk in de entertainmentindustrie en doet dit werk fulltime. Lee en Edwin touren niet mee met Pardoel en consorten, dit was speciaal voor Pinkpop. Toch is het oppassen geblazen, want wellicht zal Gers de beide heren vaker moeten inhuren. Je weet het namelijk maar nooit in de muziek business.