3voor12 presenteert…I Am Oak! 3voor12 presenteert…I Am Oak!

Gastenlijst nu open

, Jorinda Teeuwen

3voor12 presenteert…I Am Oak!

Gastenlijst nu open

Jorinda Teeuwen ,

3voor12 presenteert… I Am Oak! Het concert is donderdag 14 juni in Desmet in Amsterdam. I Am Oak won vorig jaar de 3voor12 Award met de vorige langspeler Oasem. 1 juni kwam het album Nowhere To Tammensaari uit. In het voorprogramma staat Kim Janssen. De gastenlijst is nu open. Ook geeft Roosmarijn Reijmer vanavond en morgen tussen 22.00 en 01.00 uur kaarten weg in 3voor12radio.

De gastenlijst is nu open

I Am Oak is een bijzonder productieve band. Vorig jaar kwam het album Oasem uit, begin dit jaar volgde de EP Skulk en nu is daar Nowhere To Tammensaari, uitgebracht bij het label Snowstar Records. Thijs Kuijken, het brein achter I Am Oak, is singer-songwriter en maakt intense, gevoelige en vooral mooie folkliedjes. Ook in het buitenland wordt de muziek gewaardeerd. Afgelopen half jaar heeft I Am Oak al in Duitsland, Zwitserland, Italië, Groot-Brittannië, VS, Canada en België gespeeld. Vorige week was de band weer na lange tijd in het land voor de release van het album. Donderdag doen ze dat in Desmet nog even dunnetjes over.

Kim Janssen verzorgt donderdag het voorprogramma. Zijn debuutalbum Ancient Crime kwam in maart uit. De plaat van de singer-songwriter gaat over zijn jaren op een kostschool in Nepal, het land waar hij opgroeide.

3voor12 maakt opnames van het concert, die na het optreden op radio, tv en internet worden uitgezonden.

3voor12 presenteert...
I Am Oak + Kim Janssen
Donderdag 14 juni 2012
Desmet, Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur

Meld je aan voor de gastenlijst via 3voor12.vpro.nl/gastenlijst

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12