3voor12 brengt Lowlands programmaboekje tot leven

Gebruik Layar techniek om je in te luisteren en -lezen

Redactie 3voor12 ,

Het Lowlands programmaboekje, met daarin het overzicht van artiesten en het blokkenschema, bevat dit jaar een heleboel extra informatie die je op het eerste gezicht niet ziet. Met behulp van smartphone of tablet is met de Layar app de 3voor12 layar tevoorschijn te toveren, met daarin een heleboel Lowlands concerten, interviews en recensies.

Het concept bestaat uit twee delen. Voorafgaand kan de festivalbezoeker opwarmen met de digitale laag van 3voor12 en weet je precies of je voor die ene band uit je tent moet komen of dat je beter nog even kan blijven liggen. Tijdens en na het festival wordt de layar ververst en zijn de opnames van Lowlands 2012 via het programmaboekje makkelijk terug te vinden en kan je thuis alles op je gemak nog eens bekijken. 

Hoe werkt het?

1. Download de gratis Layar app voor smartphone of tablet (via iTunes of Google Play).
2. Open de Layar app, hou je telefoon of tablet boven de pagina's van het programmaboekje (je herkent de verrijkte pagina’s aan het 3voor12 symbool) en klik op 'Tap to view'.
3. De 3voor12 opnames, interviews en recensies verschijnen in je telefoon en zijn meteen te bekijken.

Om je boekje tot leven te brengen is internet nodig. Daar heeft de VPRO voor gezorgd. Kom daarvoor langs op de VPRO Mediacompound op Cape Lowlands en log in op het wifi netwerk van 3voor12.

Win Lowlands kaartjes voor Lowlands 2013!
Op de maandag na Lowlands 2012 zal er een prijsvraag verschijnen in de digitale laag van 3voor12 op het programmaboekje. Doe mee en win Lowlands kaartjes voor 2013.