VPRO 3VOOR12RADIO zoekt opvolger Eric Corton VPRO 3VOOR12RADIO zoekt opvolger Eric Corton

Vacature programmamaker / presentator m/v (28,8 uur p.w.)

, Redactie 3VOOR12

VPRO 3VOOR12RADIO zoekt opvolger Eric Corton

Vacature programmamaker / presentator m/v (28,8 uur p.w.)

Redactie 3VOOR12 ,

De VPRO is op zoek naar een programmamaker / presentator (m/v) voor 3VOOR12RADIO: het belangrijkste radioprogramma van de VPRO op 3FM. Het wordt uitgezonden van maandag tot en met donderdag van 22.00 tot 1.00 uur. Het programma is nauw verbonden met de website 3VOOR12, het alternatieve popplatform van de VPRO.

Vacature programmamaker / presentator m/v (28,8 uur p.w.)

De VPRO is op zoek naar een programmamaker / presentator (m/v) voor 3VOOR12RADIO, waar boegbeeld Eric Corton onlangs zijn vertek bekendmaakte. 3VOOR12RADIO is het belangrijkste radioprogramma van de VPRO op 3FM. Het wordt uitgezonden van maandag tot en met donderdag van 22.00 tot 1.00 uur. Het programma is nauw verbonden met de website 3VOOR12, het alternatieve popplatform van de VPRO.

3VOOR12RADIO staat voor nieuwe en vernieuwende popmuziek en is voor de luisteraar een gids in het uitgebreide aanbod. Er is veel aandacht voor live muziek en voor de politieke en maatschappelijke actualiteit in de Waan Van De Nacht.

Wie zijn we?
De redactie van 3VOOR12 Radio bestaat uit een eindredacteur, een muzieksamensteller, een producer/livemuziek coördinator en een producer/sidekick.

De VPRO zoekt voor 3VOOR12 Radio een:
Programmamaker / Presentator M/V (28,8 uur)
Als programmamaker / presentator presenteer je dagelijks het programma 3VOOR12 Radio. Je ontwikkelt met de redactie het programma en draagt zorg voor de invulling ervan.

Wie zoeken we?
Een programmamaker die affiniteit heeft met de VPRO en is in staat de verpersoonlijking te zijn van het alternatieve popplatform 3VOOR12. De presentator van 3VOOR12 Radio is een dragende persoonlijkheid voor de VPRO en 3FM. Je hebt aantoonbare ervaring met radio maken en een grote kennis van alternatieve popmuziek. Daarnaast heb je een goed oog voor kwaliteitsjournalistiek en voor culturele en maatschappelijke ontwikkelingen in brede zin.

Je slaagt er goed in jouw kennis en enthousiasme over te brengen op de luisteraar via de radio, internet en social media. Je bent het gezicht van de VPRO op festivals, legt gemakkelijk contact met artiesten en je bent geen onbekende in de wereld van de alternatieve popmuziek. Je straalt uit dat je rock 'n' roll en liefde voor muziek in je genen hebt zitten.

Wat bieden we?
In eerste instantie een dienstverband voor de duur van een jaar met daarna de intentie tot verlenging. Het salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor het omroeppersoneel, waaronder 8% vakantietoeslag en 6% eindejaarsuitkering.

Schriftelijke reacties dienen uiterlijk 3 juni 2011 bij ons binnen te zijn en kunnen worden gericht aan de VPRO, t.a.v. de afdeling Personeel & Organisatie, Postbus 11, 1200 JC Hilversum of gemaild worden naar vacature@vpro.nl. Meer informatie over deze functie is te krijgen bij Willem van Zeeland, Eindredacteur 3VOOR12 via w.van.zeeland@vpro.nl of T 035 - 6712 228.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12