Splitsingle De Staat & Death Letters voor Eric Corton nu in iTunes Splitsingle De Staat & Death Letters voor Eric Corton nu in iTunes

Koop de afscheidssingle en steun het Rode Kruis

, Ingmar Griffioen

Splitsingle De Staat & Death Letters voor Eric Corton nu in iTunes

Koop de afscheidssingle en steun het Rode Kruis

Ingmar Griffioen ,

De splitsingle Salute To Eric Corton die De Staat & Death Letters voor het afscheid van Eric Corton hebben gemaakt is vanaf vandaag te koop in iTunes. Door de single te kopen steun je het Rode Kruis. De volledige opbrengst komt ten goede van Cortons favoriete goede doel.

Koop de afscheidssingle en steun het Rode Kruis

Salute To Eric Corton, de splitsingle die De Staat & Death Letters voor het afscheid van Eric Corton hebben gemaakt, is vanaf vandaag te koop in iTunes. Door de single te kopen steun je het Rode Kruis. De volledige opbrengst komt ten goede aan Cortons favoriete goede doel, waarvoor hij ook als ambassadeur optreedt.

3VOOR12’s eindredacteur Willem van Zeeland over de actie: "3VOOR12 en 3FM willen de dj bedanken voor zijn jarenlange gepassioneerde inzet en werk.  En we zullen er alles aan doen om te zorgen dat de single op 1 komt." Giel Beelen lanceerde die campagne vanochtend in zijn radioshow.

Maandag verraste De Staat-frontman Torre Florim dj Corton met een opmerkelijk cadeau: samen met Death Letters brengt de rockband een splitsingle uit met nummers die ze live in de studio speelden. De single heet Salute To Eric Corton, live @ 3VOOR12RADIO en bevat van De Staat het nummer Ah I See en Death Letters levert de song Your Heart Upside Down. De Staat speelde maandag vijf nummers, die uitzending hoor je hier terug. De uitzending van dinsdag met Death Letters vind je hier.

De hele week staat 3VOOR12RADIO in het teken van het afscheid van de dj met elke dag live-bands in de studio. Vanavond, donderdag 26 mei, is een speciale aflevering van 3VOOR12RADIO LIVE met drie optredens in Desmet. De uitzending met optredens van Drive Like Maria, Kensington en Baskerville is live te volgen op 101.TV en uiteraard ook op 3FM tussen 22.00 en 01.00 uur.

De single Salute To Eric Corton vind je hier in iTunes.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12