Dansen Met Delsing: Tips en maandmix juni Dansen Met Delsing: Tips en maandmix juni

De beste nieuwe tracks van de afgelopen maand gemixt door dj Sandeman

, Redactie 3VOOR12

Dansen Met Delsing: Tips en maandmix juni

De beste nieuwe tracks van de afgelopen maand gemixt door dj Sandeman

Redactie 3VOOR12 ,

Tomas Delsing presenteert sinds april in de nacht van zaterdag op zondag het 3VOOR12 op 3FM programma Dansen Met Delsing. Naast een afgewogen selectie uit het dance aanbod geeft dj Sandeman iedere aflevering zijn tip van de week en maakt hij iedere maand de Sandeman maandmix.

De beste nieuwe tracks van de afgelopen maand gemixt door dj Sandeman

Tomas Delsing presenteert sinds april in de nacht van zaterdag op zondag het 3VOOR12 op 3FM programma Dansen Met Delsing. Het is de plek waarin de meest verse house, techno en dubstep platen aan bod komen. Naast een afgewogen selectie uit het dance aanbod levert iedere week een gerenommeerde Nederlandse dj een minimix aan voor het programma. De afgelopen maand waren dat Bart Skils, Joost van Bellen en Dekmantel Soundsystem.

3VOOR12's eigen dj Sandeman, tevens maker van de Song van Het Jaar Remix, brengt zijn kennis van de scene naar het programma met een wekelijkse tip. Die tips worden samen met de beste releases gemixt en zo ontstaat de Sandeman maandmix. De afgelopen weken werden deze platen door Sandeman getipt:

Carte Blanche - With You (featuring Alexis Taylor)
"De stem die je hoort is uit duizenden herkenbaar. Alexis Taylor is de zanger van Hot Chip. Hij gaat wel vaker vreemd. Eerder dit jaar nog met Shit Robot en nu met een Engelsman en een Fransoos. Riton (de Engelsman) is goede vriendjes met 2 Many DJ's en houdt van electro en disco. Mehdi komt uit Parijs en heeft een hiphop achtergrond. Hij is weer goede vrienden met Busy P en Justice van het Ed Banger label. Vorig jaar brachten ze samen al de Black Billionaires EP uit, en nu is er With You, een geweldig hitgevoelige plaat met disco samples. De stem van Taylor zorgt ervoor dat de handjes huilend in de lucht gaan. Carte Blanche is deze zomer te zien op Extrema Outdoor en Valtifest."

Deadboy - Wish You Were Here
"Man van het moment, man van het jaar tot nu toe. Zijn remixes van Creep en Jamie Woon waren al helemaal geweldig. Alleen Wooton is een jonge producer uit Zuid-Oost Londen, die naam maakt met de EP 'Here', die uitkomt op het Numbers label van Jackmaster. Deadboy slaat definitief de brug tussen house en r&b met Wish You Were Here.  De ideale plaat voor dat dromerige piekmoment op de avond. "I think all my records are ecstasy records", zegt hij  in een interview.

The Rapture  - How Deep Is Your Love
Bijna tien jaar geleden vielen bij 3VOOR12 de eerste drie releases van het net opgerichte DFA label op de mat. New Yorkse punkfunksnottyness van LCD Soundsystem (Losing My Edge), The Juan Maclean en House Of Jealous Lovers van The Rapture. De single met de fameuze, Sesamstraat-optelsom-achtige break werd één van mijn favoriete dansplaten van het decennium en bracht de saxofoon terug op de dansvloer. Als voorloper van het nieuwe Rapture album The Grace Of Your Love (september) is er nu How Deep Is Our Love. Pianohouse met de baslijn van House Of Jealous Lovers. Een heleboel liefde dus. Misschien niet meteen iets nieuws onder de zon, maar dankzij het door Luke Jenner hartstochtelijk gezongen refrein van nu al één van de beste singles van deze zomer.

Luister vanaf maandag hier naar de Sandeman Maandmix van juni. Check ook de mixen van Joost van Bellen, Bart Skils en Dekmantel.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12