Zangeres Amy Winehouse overleden Zangeres Amy Winehouse overleden

Britse overlijdt op 27e na vermoedelijke overdosis

, Erik Zwennes

Zangeres Amy Winehouse overleden

Britse overlijdt op 27e na vermoedelijke overdosis

Erik Zwennes ,

De Britse zangeres Amy Winehouse (27) is overleden. Diverse Britse media waaronder Sky News en Press Association (Britse ANP) brengen het nieuws, bronnen bij de Londense politie zouden het nieuws hebben bevestigd. De zangeres zou om 4:54 uur Nederlandse tijd gevonden zijn in haar huis in Noord-Londen.

Britse overlijdt op 27e na vermoedelijke overdosis

De Britse zangeres Amy Winehouse (27) is overleden. Diverse Britse media waaronder Sky News en Press Association (Britse ANP) brengen het nieuws. Bronnen bij de Londense politie zouden het nieuws hebben bevestigd. De zangeres zou om 4:54 uur Nederlandse tijd gevonden zijn in haar huis in Noord-Londen. Er zou sprake zijn van een vermoedelijke overdosis van drank en drugs.

Amy Winehouse debuteerde in 2004 met het album Frank. Ze brak in 2006 door met haar album Back to Black met de wereldhit Rehab. Ze won in één jaar vijf Grammy's, een record. Vrij snel ging het bergafwaards met de jonge Britse. Zo kwamen beelden naar buiten van haar aan de harddrugs. Een recente comeback werd na één optreden afgebroken.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12