Roosmarijn Reijmer is de nieuwe presentator van 3VOOR12RADIO Roosmarijn Reijmer is de nieuwe presentator van 3VOOR12RADIO

Per 1 september 2011 volgt Reijmer Eric Corton op

, Timo Pisart

Roosmarijn Reijmer is de nieuwe presentator van 3VOOR12RADIO

Per 1 september 2011 volgt Reijmer Eric Corton op

Timo Pisart ,

Roosmarijn Reijmer is de nieuwe dj van 3VOOR12RADIO, het late-night muziekprogramma van VPRO op 3FM. Vanaf 1 september 2011 is zij de vaste dj van het programma. Hiermee volgt zij Eric Corton op die het programma sinds 2008 presenteerde. 3VOOR12RADIO is te beluisteren van maandag tot en met donderdag van 22.00 tot 01.00 uur op 3FM.

Per 1 september 2011 volgt Reijmer Eric Corton op

Roosmarijn Reijmer is de nieuwe dj van 3VOOR12RADIO, het late-night muziekprogramma van VPRO op 3FM. Vanaf 1 september 2011 is zij de vaste dj van het programma. Hiermee volgt zij Eric Corton op, die het programma sinds 2008 presenteerde. 3VOOR12RADIO is te beluisteren van maandag tot en met donderdag van 22.00 tot 01.00 uur op 3FM.

De afgelopen elf jaar werkte Roosmarijn Reijmer (31) in verschillende functies voor 3FM, onder andere als internetredacteur, radioregisseur, eerste vrouwelijke fulltime muzieksamensteller en dj in opleiding bij de 3FM DJ school. "Ik heb hier alles aan radiomaken geleerd", aldus Reijmer over 3FM. "Je krijgt directe feedback van luisteraars, vaak positief en soms kritisch. Zo heb ik geleerd programma's te maken mét de luisteraar. Die interactie vind ik heel belangrijk."

"3VOOR12RADIO is voor mij het muzikale en journalistieke geweten van 3FM. Ik mag de grote schoenen van Eric Corton vullen en die uitdaging pak ik met acht handen aan",  zegt Reijmer over haar nieuwe baan. “Sinds ik me kan herinneren ben ik al bezig met muziek en radio. 3VOOR12RADIO is voor mij een prima uitlaatklep door de combinatie tussen muziek die je echt gehoord moet hebben, de nieuwsactualiteit en de aandacht voor de Nederlandse muziekscene.”

3VOOR12 eindredacteur Willem van Zeeland over de keuze voor Roosmarijn: "We vonden het belangrijk om te kiezen voor een presentator die een autoriteit is op het gebied van alternatieve popmuziek. Roosmarijn Reijmer heeft heel veel kennis van muziek en ze kan daar op de radio met veel enthousiasme over vertellen. Ze is voor ons de ideale opvolger van Eric Corton."

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12