Aisha staat hier te vroeg Aisha staat hier te vroeg

Sexy zangeres mist band

, Tekst en foto's Erik Zwennes

Aisha staat hier te vroeg

Sexy zangeres mist band

Tekst en foto's Erik Zwennes ,

De dochter van Mai Tai’s Jetty Weels zit al jaren zelf in het vak. Nu besluit ze solo te gaan, maar ze staat wel heel alleen op het podium.

Sexy zangeres mist band

De dochter van Mai Tai’s Jetty Weels zit al jaren zelf in het vak. Nu besluit ze solo te gaan, maar ze staat wel heel alleen op het podium.

GEZIEN:
Aisha, Noorderslag, The Factor E Basement,15-01-2011

MUZIEK:
Aisha zat in de meidengroep LaliQ, deed hooks en refreintjes voor The Opposites, Jayh, Gikkels en Rotjoch, maar vond het tijd voor een solocarrière. De eerste EP is zeer divers, maar bevat hip hop producties die worden ingekleurd met Aisha’s typische zang. Doet ze je aan iemand denken? Ze is de dochter van Jetty Weels, een van de zangeressen van de populaire groep Mai Tai uit de jaren ‘80.

PLUS:
Je moet van die stem houden, maar Aisha zingt vast en met overgave. Het is wat nasaal en gelikt, maar ook heel eigen en fris. Met Jane Doe als dj staat hier een leuke combo. De styling is helemaal in orde met een sexy outfit en een funky kapsel. Met een Scott Storch productie zit je natuurlijk altijd goed. Handen Op is dan ook een knaller en op deze wijze gaat de show verder. Met Nederlandse producties van SoundSeduction en Reverse is de energie aanwezig. Tijdens het nummer Licht Uit gaat... inderdaad al het licht uit. Een spannend einde van de korte set.

MIN:
Ja, dit is wel een heel korte set. Het lijkt nog te vroeg voor Aisha op Noorderslag. Op een EP van zeven nummers kun je nauwelijks een show bouwen. Als je dan ook nog meezingt met een cd ga je hier gewoon te weinig indruk maken.

CONCLUSIE:
Aisha afschrijven zou onzin zijn. Daarvoor zijn er teveel toffe en muzikale momenten in de set. Maar met deze show ga je niet het zalencircuit veroveren, hooguit enkele discotheken en jeugdhonken. Een backup-zanger (m/v) zou ook voor interactie kunnen zorgen. Wellicht tot volgend jaar?

CIJFER:
6

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12