Song van het Jaar 2011: de keuze van Gers Pardoel Song van het Jaar 2011: de keuze van Gers Pardoel

“Ik belde gelijk mijn broertje om hem die gekke sound te tippen”

, Erik Zwennes

Song van het Jaar 2011: de keuze van Gers Pardoel

“Ik belde gelijk mijn broertje om hem die gekke sound te tippen”

Erik Zwennes ,

De stembussen zijn gesloten. 15 december wordt bekend gemaakt wie de Song van het Jaar 2011 heeft gemaakt volgens de luisteraars en lezers van 3VOOR12. Een paar dagen moeten we de adem nog inhouden. In de tussentijd vertelt Gers Pardoel wat zijn vijf favorieten zijn.

“Ik belde gelijk mijn broertje om hem die gekke sound te tippen”

De stembussen zijn gesloten. 15 december wordt bekend gemaakt wie de Song van het Jaar 2011 heeft gemaakt volgens de luisteraars en lezers van 3VOOR12. Een paar dagen moeten we de adem nog inhouden. In de tussentijd vertelt Gers Pardoel wat zijn vijf favorieten zijn. “Ik heb deze maand nul vrije dagen. Enkel de kerstdagen, maar die wil ik gebruiken voor het schieten van een nieuwe video.”

Zeker nu Gers Pardoel gewoon weer op de eerste plek in de charts staat, racet hij door het land. De tweehonderd geselecteerde songs heeft hij niet in kunnen kijken. Gevolg is dat zijn keuze nogal los staat van de lijst. Maar niet minder interessant:

Coldplay - Paradise
"Toen ik dit hoorde was ik meteen verkocht. Ik heb er een aantal keer een raptakst overheen geschreven. De stem van Chris Martin vind ik echt geweldig. Ik hou van dat soort muziek."

Kanye West & Jay Z - Otis
"Pas toen ik de clip had gezien, ben ik hem vaker gaan luisteren. Ik luister ook naar hoe tracks zijn gemixt en in die track zitten prachtige lagen. Echt een heel vette track."

Chris Brown - Look At Me Now ft. Lil Wayne, Busta Rhymes
"Busta Rhymes is het hardst op die track. Het was bewijs dat hij nog steeds leeft en hard is. Dit is echt een track die je in de auto draait of in de studio tussendoor."

Selah Sue & Tom Barman vs. The Subs - Zanna
"Ik ga heel hard op deze track. Ik hoorde hem ergens vorige week voor het eerst en belde gelijk mijn broertje om hem die gekke sound te tippen."

A$AP Rocky - Peso
"Ineens was hij daar. Die track samen met de clip zorgt echt voor een aparte vibe."

Luister donderdag 15 december van 19:00 tot 01:00 op 3FM naar de Song van het Jaar. De uitzending is ook te volgen via 101TV.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12