Song Stories: Gers Pardoel over Neem Je Mee Song Stories: Gers Pardoel over Neem Je Mee

Gers over het verhaal achter zijn hit

, Pepijn van Gils

Song Stories: Gers Pardoel over Neem Je Mee

Gers over het verhaal achter zijn hit

Pepijn van Gils ,

De dagen worden korter en de bladeren zijn bijna volledig van de bomen, dus breekt traditiegetrouw de lijstjestijd weer aan. Al zesentwintig jaar stellen de lezers en luisteraars van de VPRO aan het einde van het jaar een lijst samen met de honderd beste liedjes van het jaar: de Song van het Jaar. 3VOOR12 spreekt in aanloop naar de bekendmaking met verschillende artiesten over het verhaal achter hun genomineerde nummer onder de titel Song Stories.

Gers over het verhaal achter zijn hit

De dagen worden korter en de bladeren zijn bijna volledig van de bomen, dus breekt traditiegetrouw de lijstjestijd weer aan. Al zesentwintig jaar stellen de lezers en luisteraars  van de VPRO aan het einde van het jaar een lijst samen met de honderd beste liedjes van het jaar: de Song van het Jaar.

Maar waar komen deze liedjes vandaan? Wat was het idee achter het liedje? Waar werd het geschreven? Of voor wie? 3VOOR12 spreekt in aanloop naar de bekendmaking met verschillende artiesten over het verhaal achter hun genomineerde nummer onder de titel Song Stories. Met vandaag: Gers Pardoel met het verhaal achter zijn nummer Ik neem Je Mee, dat eind van deze zomer uitkwam.


Kijk voor alle Song Stories op deze playlist op 3VOOR12 TV.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12