MTV stopt helemaal met TMF MTV stopt helemaal met TMF

Vanaf 1 januari is het definitief voorbij

, Erik Zwennes

MTV stopt helemaal met TMF

Vanaf 1 januari is het definitief voorbij

Erik Zwennes ,

MTV Networks staakt per 1 januari 2012 de uitzendingen van de digitale TMF-themazenders TMF Pure, TMF NL en TMF Dance. Dat is het gevolg van het nieuwe zenderaanbod, dat MTV Networks heeft gepresenteerd.

Vanaf 1 januari is het definitief voorbij

MTV Networks staakt per 1 januari 2012 de uitzendingen van de digitale TMF-themazenders TMF Pure, TMF NL en TMF Dance. Dat is het gevolg van het nieuwe zenderaanbod, dat MTV Networks heeft gepresenteerd. Enkele kabelbedrijven waren al eerder dit jaar gestopt met de doorgifte van de digitale TMF-zenders.

Sinds april is TMF van de analoge televisie verdwenen. De zender moest van het scherm ten gunste van Kindernet. Een woordvoerder garandeerde toen dat het muziekkanaal niet zou verdwijnen. Uit onderzoek zou nu zijn gebleken dat een digitale doorstart niet haalbaar is.

MTV Networks laat in een verklaring weten dat de uitzendingen TMF nu definitief worden gestaakt. Kabelaars Delta, CaiWay en CAI Harderwijk geven onder andere de themazenders tot op heden nog door via hun digitale televisiepakket. Dat stopt dus per 1 januari aanstaande.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12