Huisregels Derde Keesdag: alleen kerstbomen zonder kluit Huisregels Derde Keesdag: alleen kerstbomen zonder kluit

Kees van Hondt verkoopt opnieuw Tivoli Oudegracht uit

, Atze de Vrieze

Huisregels Derde Keesdag: alleen kerstbomen zonder kluit

Kees van Hondt verkoopt opnieuw Tivoli Oudegracht uit

Atze de Vrieze ,

Tivoli heeft de huisregels voor Derde Keesdag bekend gemaakt. Het Utrechtse poppodium ontvangt maandag 27 december een zaal vol dolle fans van Kees van Hondt. Fans van het dj-fenomeen dossen zichzelf traditioneel uit met allerlei takken en opblaasvoorwerpen. Dat mag van Tivoli, maar er zijn grenzen.

Kees van Hondt verkoopt opnieuw Tivoli Oudegracht uit

Tivoli heeft de huisregels voor Derde Keesdag bekend gemaakt. Het Utrechtse poppodium ontvangt maandag 27 december een zaal vol dolle fans van Kees van Hondt. Fans van het dj-fenomeen dossen zichzelf traditioneel uit met allerlei takken en opblaasvoorwerpen. Dat mag van Tivoli, maar er zijn grenzen. “Verkleden wordt sowieso erg op prijs gesteld en we hebben geen problemen met vrijwel alles wat opblaasbaar is. Ook struiken/takken zonder kluit zijn in principe welkom. We gaan een beetje uit van het gezonde verstand van Keesfans, dus zijn bijv. lompe/ijzeren/gevaarlijke en niet Kees-waardige objecten niet welkom. Maar dat spreekt natuurlijk voor zich!”

Kees van Hondt is al jaren succesvol op Lowlands en Sziget, met wat hij zelf omschrijft als kwalitatief hoogwaardige flauwekul, een combinatie van polka’s en feestmuziek uit allerlei landen. Tegen 3VOOR12/Utrecht zei hij vorige week: “Er is geen echt platform voor mijn muziek. Als je googled op metal kun je in een paar dagen dat hele genre in kaart brengen. Als je hetzelfde doet met kwalitatief hoogstaande flauwekul vind je alleen mijn site.” Halverwege januari staat Kees van Hondt voor het eerst op Noorderslag. Vorig jaar nam 3VOOR12 Derde Keesdag in Tivoli op. De dj-set is nog altijd te beluisteren.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12