Gratis Scram C Baby tribute album bij 3VOOR12 Gratis Scram C Baby tribute album bij 3VOOR12

Elke maandag, woensdag en vrijdag een nieuwe track

, Erik Zwennes

Gratis Scram C Baby tribute album bij 3VOOR12

Elke maandag, woensdag en vrijdag een nieuwe track

Erik Zwennes ,

De Amsterdamse band Scram C Baby vroeg diverse bands en artiesten om een nummer van ze te coveren. We geven drie keer per week een nummer van deze tribute-plaat gratis weg. Vandaag is het tijd voor de bewerking door Chop Wood van de song Protect Me From What I Want.

Elke maandag, woensdag en vrijdag een nieuwe track

Scram C Baby bestaat in diverse bezettingen al bijna twintig jaar. Naast de release van een nieuw album leek het de band ook leuk om andere bands en artiesten een nummer van ze te laten coveren. De oproep liep zo uit de hand dat er een heus album is ontstaan. Daarvan geven we drie keer per week een nummer van deze tribute-plaat gratis weg.

We begonnen met twee tracks van Hospital Bombers en Check 1-2, toen volgde een exclusieve track van Dazzled Kid (Tjeerd Bomhof van Voicst), en Bauer verzorgde de vertolking van Robby & Party, waarna het de beurt was aan Hallo Venray. Perneau, Ausputzer, Buchner & d'Arles, The Luckless Pedestrian, Tracy Bonham, Ghost Trucker, Spinvis, Palio Super Speed Donkey, LPG, The Great Bustards, Moss Maarten Kooijman (Johan) & Susanne Linssen (Hospital Bombers), Sonja van Hamel, Lo-Fi Terrorist en Awkward I volgden, voorlopige hekkensluiters zijn Duble Me en Spilt Milk.

Deze maandag hebben we uiteraard weer een nieuwe track voor je klaar liggen. Vandaag is het tijd voor de bewerking door Chop Wood (aka de van Coparck bekende Odilo Girod) van de song Protect Me From What I Want. Te beluisteren via de widget hieronder.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12