Eric Corton houdt Twitterfeest met Triggerfinger en Krach Eric Corton houdt Twitterfeest met Triggerfinger en Krach

Live uitzending op 3VOOR12

, Atze de Vrieze

Eric Corton houdt Twitterfeest met Triggerfinger en Krach

Live uitzending op 3VOOR12

Atze de Vrieze ,

Belofte maakt schuld. Eric Corton beloofde in juli in 3VOOR12RADIO een feestje te geven als hij in zijn vakantie de grens van 10.000 Twitter followers zou oversteken. Dat lukte, en dus verhuist 3VOOR12RADIO 23 november voor een keer naar Luxor Live in Arnhem.

Live uitzending op 3VOOR12

Belofte maakt schuld. Eric Corton beloofde in juli in 3VOOR12RADIO een feestje te geven als hij in zijn vakantie de grens van 10.000 Twitter followers zou oversteken. Dat lukte, en dus verhuist 3VOOR12RADIO 23 november voor een keer naar Luxor Live in Arnhem. “Ik had het zomaar geroepen op de radio, zonder er bij stil te staan hoe zo’n Twitterfeest er dan uit moest zien”, zegt Eric Corton. “Er kunnen ongeveer 700 mensen in de zaal. We moeten ook nog even bedenken hoe we precies mensen gaan uitnodigen, maar een voorwaarde is duidelijk: je moet mij uiteraard volgen op Twitter.”

Over de invulling van de avond hoefde Corton minder lang na te denken. Het moest een 3VOOR12RADIO waardige avond worden, met veel live muziek, van bands die de presentator een warm hart toedraagt. “Het toeval wil dat Triggerfinger met een nieuwe plaat komt. Het Twitterfeest wordt dus ook een beetje de releaseparty van hun album. Daarnaast wilde ik graag lokale helden uitnodigen, en dat is de 3VOOR12 Selecteert van vorige maand, Krach.” Er zal nog een derde act toegevoegd worden aan het programma, maar die houdt Corton nog even geheim.

ERBIJ ZIJN:
Het feest is exclusief toegankelijk voor followers van 3VOOR12RADIO’s Eric Corton. Wil je er heen, word dan vriend van Eric Corton en volg hem op twitter via @EricCorton. Meer info volgt.

Live 3VOOR12 uitzending op 3FM 23 November 22.00 - 01.00 uur.
Uitzending in beeld te volgen op 3VOOR12
Adres, info Luxor Live, Arnhem.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12