Ook Eurosonic/Noorderslag verkoopt in recordtempo uit

White Lies presenteert album op Eurosonic

Atze de Vrieze ,

Na Lowlands is ook Eurosonic/Noorderslag in recordtempo uitverkocht. De voorverkoop voor het festival begon zaterdagmorgen om 10:00 uur, een kwartier later waren alle kaarten op. Alleen CJP heeft nog een aantal kaarten. Meer nieuws: de Britse doompoppers White Lies presenteren hun album op Eurosonic.

White Lies presenteert album op Eurosonic

Na Lowlands is ook Eurosonic/Noorderslag in recordtempo uitverkocht. De voorverkoop voor het festival begon zaterdagmorgen om 10:00 uur, een kwartier later waren alle kaarten op. Net als bij Lowlands heeft alleen CJP nog een aantal kaarten beschikbaar voor hun leden. Dat heeft de festivalorganisatie zojuist bevestigd. Voor de conferentie zijn nog wel tickets beschikbaar.

In tegenstelling tot Lowlands heeft Eurosonic/Noorderslag wel vrijwel het volledige programma bekend gemaakt. Op het showcase festival in Groningen spelen onder meer Gold Panda, Delorean, Tim Knol, Dazzled Kid en Factory Floor. Een belangrijke naam hield het festival bewust nog even achter: de theatrale Engelse doompoppers van White Lies (van die chocoladerepenclip) presenteren hun tweede album Ritual tijdens Eurosonic. Het is hun enige kleine optreden, want een maand later stoomt de band meteen door naar de Heineken Music Hall.

Eurosonic/Noorderslag vindt van 12 tot en met 15 januari plaats op diverse locaties in Groningen. Het volledige programma vind je hier.