Puna.nl host nieuwe show bij 3VOOR12 Puna.nl host nieuwe show bij 3VOOR12

Hiphop Vandaag wordt wekelijkse show met gasten, nieuws en Nederlandse hiphop

, Redactie 3VOOR12

Puna.nl host nieuwe show bij 3VOOR12

Hiphop Vandaag wordt wekelijkse show met gasten, nieuws en Nederlandse hiphop

Redactie 3VOOR12 ,

Puna.nl, het succesvolle Nederlandse blog over hiphop, komt vanaf vrijdag 14 mei met een eigen radioshow bij 3VOOR12. In Hiphop Vandaag brengt host Sander de Bruin wekelijks aan de hand van interessante gasten, veel hiphopnieuws en in een ontspannen sfeer de ontwikkelingen binnen de vaderlandse hiphopscene in kaart. “We willen de Nederlandse hiphop een volwaardig platform bieden.”

Hiphop Vandaag wordt wekelijkse show met gasten, nieuws en Nederlandse hiphop

Puna.nl heeft in de drie jaar dat het inmiddels bestaat een belangrijke positie ingenomen binnen de Nederlandse hiphopscene. Thomas Abera van Puna is daarom ook blij dat dankzij de samenwerking met 3VOOR12 een nieuw element aan het hiphopplatform kan worden toegevoegd. “We zijn in totaal drie jaar bezig met de website en sinds we twee jaar geleden zijn gaan bloggen, is het hard gegaan. We zijn dan ook erg blij dat we vanaf nu wekelijks in twee uur radio de Nederlandse hiphopscene nog beter een eigen gezicht kunnen geven. Host Sander zal elke week een relevante gast in de studio ontvangen. Dat kunnen rappers, producers en andere interessante en hiphop gerelateerde gasten zijn. Door een relaxte sfeer waar gasten zich snel thuis voelen, hopen we artiesten een interessant podium te bieden om meer van zichzelf te laten zien.” 

Ook 3VOOR12 is content met de nieuwe radioshow. 3VOOR12-coordinator Martijn van der Vlist: “Na Future Vintage en Viral Radio zijn we erg blij als derde webradioshow Hiphop Vandaag te mogen verwelkomen. Binnen 3VOOR12 bestond al lange tijd de wens een programma gericht op vaderlandse hiphop te maken.  In de jongens van internetsite Puna.nl vonden we de expertise en het enthousiasme dat we zochten om zo'n programma tot een succes te maken. We zijn dan ook zeer verheugd over deze intense en veelbelovende samenwerking. Hiphop van eigen bodem leeft als nooit tevoren en ook hierin willen wij graag een pioniersrol vervullen. Nederlandse muziek ontdekken en een platform bieden, vinden wij bij 3VOOR12 nog steeds belangrijk en met Hiphop Vandaag doen we die gedachte eer aan.” 

De eerste uitzending van Hiphop Vandaag wordt op vrijdag 14 mei worden uitgezonden. Te gast zijn Kleine Viezerik en THC frontman RB Djan.  De show is dezelfde avond vanaf 20:00 uur als podcast beschikbaar op http://3voor12.vpro.nl/radio/ en www.puna.nl

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12