Twee keer CLUB3VOOR12 met I Am Kloot, Local Natives, Balthazar, Garcia Goodbye, Das Pop en Mintzkov Twee keer CLUB3VOOR12 met I Am Kloot, Local Natives, Balthazar, Garcia Goodbye, Das Pop en Mintzkov

Maandag 21 en zondag 27 juni in Desmet Studios te Amsterdam

, Eelco Couvreur

Twee keer CLUB3VOOR12 met I Am Kloot, Local Natives, Balthazar, Garcia Goodbye, Das Pop en Mintzkov

Maandag 21 en zondag 27 juni in Desmet Studios te Amsterdam

Eelco Couvreur ,

Twee nieuwe edities van CLUB3VOOR12 met I Am Kloot, Local Natives, Balthazar, Garcia Goodbye, Das Pop en Mintzkov in de Amsterdamse Desmet Studios.

Maandag 21 en zondag 27 juni in Desmet Studios te Amsterdam

CLUB3VOOR12 komt in juni terug met niet één, maar twee avonden die in onze ogen meer dan de moeite waard zijn. En dan is moeite nog een groot woord, want het enige wat je hoeft te doen in ruil voor een gastenlijstplek, is je hier vanaf 18.00 uur vanavond aanmelden. Voor beide dagen geldt dat de Amsterdamse Desmet Studios om 20.00 uur open gaan. De daadwerkelijke show begint een half uur later.

Maandag 21 juni


I Am Kloot

Op 9 juli ligt de nieuwe plaat van het trio uit Manchester in de schappen, een prima excuus dus om I Am Kloot te gaan checken. Sky At Night (geproduceerd door Guy Garvey en Craig Potter van Elbow) is de opvolger van I Am Kloot Play Moolah Rouge (2007) en belooft volgens de platenmaatschappij “een Parijse sfeer met Gainsbourg-achtige tracks.”

Local Natives

Indiefolkpop met orkestrale trekjes, dat is Local Natives in een notendop. De vijfkoppige band uit Los Angeles is kind aan huis op de 3VOOR12-website en mag op de het podium van Desmet laten zien waarom. Een prachtige, eerder opgenomen liftsessie vind je hier.

Balthazar
Ook van het Belgische Balthazar een sterke liftsessie. De Vlamingen maakten met hun melodische poprock indruk op Londen Calling eerder dit jaar en gaan volgens ons heel groot worden.

Zondag 27 juni

Das Pop

Op de zondag gaan we voor een compleet Belgische avond en presenteren we de veteranen (in de goede zin van het woord) van Das Pop. Indiepop (met de nadruk op pop) uit Gent dus, en als het goed is geen onbekende voor frequente bezoekers van 3VOOR12.
Mintzkov.

Mintzkov
We blijven in de indie hoek met Mintzkov. Het derde album van het vijftal, getiteld Rising Sun, Setting Sun, kwam afgelopen februari uit en kon rekenen op uitstekende recensies. Hier een gouwe ouwe uit het archief.

Garcia Goodbye

Garcia Goodbye staat met de single You Know Exactly How I Feel op de 3FM playlist, dat feit alleen al was reden genoeg voor een invitatie. Beluister hier het volledige Daydreamer Sleepwalker album.

De gastenlijst is vanavond vanaf 18.00 geopend!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12