Hef en Önder komen met Bangbros album en mixtape Hef en Önder komen met Bangbros album en mixtape

“We delen alles, bitches, wiet, alcohol”

, Atze de Vrieze

Hef en Önder komen met Bangbros album en mixtape

“We delen alles, bitches, wiet, alcohol”

Atze de Vrieze ,

De samenwerking tussen rappers Hef en Önder bevalt zo goed dat ze nu samen de studio in gaan. “We zijn nu bezig met een mixtape, die in augustus uitkomt”, vertelt Önder. “In december komt er een album. Een titel hebben we nog niet, echt niet. Iets met cash en wiet.”

“We delen alles, bitches, wiet, alcohol”

Hef en Önder zijn lekker bezig met hun Bangbros tour. Afgelopen weekend stonden er voor het duo weer drie festivalshows op het programma (o.a. langs Roffest en Metropolis), al was de stem van Önder aan het eind van de dag zo gaar dat hij een show in Venlo af moest zeggen. Vandaag werd ook bekend dat het duo op Lowlands staat. De samenwerking tussen de twee rappers bevalt zo goed dat ze nu samen de studio in gaan. “We zijn nu bezig met een mixtape, die in augustus uitkomt”, vertelt Önder, terwijl Hef af en toe vanaf de bank onverstaanbare aanvullingen doet. “In december komt er een album. Een titel hebben we nog niet, echt niet. Iets met cash en wiet.”

Sinds een dik jaar zijn de twee rappers onafscheidelijk. Hef deed mee op een track van Önders De Kassier, Önder op zijn beurt is goed vertegenwoordigd op de rerelease van Hefvermogen. De twee rappers ontdekten elkaar min of meer tegelijk, vertelt Önder. “Crooks vertelde Hef dat hij zeker mijn Turkse Pizza EP moest checken. Op hetzelfde moment vertelde ik iedereen hoe dope Hef was. We hebben elkaar ontmoet en spraken af om samen de studio in te gaan. Het eerste jaar is het daar niet van gekomen, maar we zijn wel hele goede vrienden geworden.”

De combinatie van Önders hype-flow en de relaxte Hef werkt goed, blijkt in de praktijk. De twee toeren op dit moment door Nederland. Logisch dus om samen de studio in te gaan. Het album zal bij Noah’s Ark verschijnen onder de naam Bangbros, afgeleid van de beruchte pornosite. “We delen alles met elkaar”, zegt Önder. “Bitches, wiet, alcohol. En ja, we neuken veel, dus vandaar de naam Bangbros.”

Eerst komt er een mixtape, waarop gastrappers meedoen die de laatste tijd veel om de Bangbros heen gehangen hebben, waaronder Kleine Viezerik en Önders back-up Arkboy Tellem. “FS Green en ik zullen zeker nog een album samen maken, maar op hetBangbros album zullen we met verschillende beatmakers werken. Je zult beats gaan horen van nieuwe boys als DavidoBeatz, J Rock en SoundSeduction. Ook Crooks gaat beats maken.” Voor het harde werk begint gaan de mannen eerst naar Spanje, waar de rest van de Ark familie nu al zit. “Chillen in de mansion van de ouders van Spacekees.”

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12