zZz maakt soundtrack korte film zZz maakt soundtrack korte film

…en spelen tevens ANWB-medewerkers in De Boule De Boule’

, Erik Zwennes

zZz maakt soundtrack korte film

…en spelen tevens ANWB-medewerkers in De Boule De Boule’

Erik Zwennes ,

Eind januari vinden in Noord-Groningen de opnames plaats van de korte film ‘De Boule De Boule’. De soundtrack wordt gemaakt door het sleazerockduo zZz. De heren spelen ook een kleine rol in de film.

…en spelen tevens ANWB-medewerkers in De Boule De Boule’

Eind januari vinden in Noord-Groningen de opnames plaats van de korte film ‘De Boule De Boule’. Een film door Fedde Hoekstra met een hoofdrol voor Tygo Gernandt. De soundtrack wordt gemaakt door het sleazerockduo zZz. De heren spelen ook een kleine rol in de film. Deze film gaat over een schuchtere jeu de boules fanaat (Gernandt) die in zijn caravan gegijzeld wordt door een pedante crimineel.

“Als ik in Frankrijk ben speel ik wel een potje petanque,” antwoord Björn Ottenheim op de vraag of hij wat heeft met de Franse topsport. “Ik ben precies, maar mijn spel heeft zeker ook een agressieve kant.” Samen met de andere helft van zZz Daan Schinkel schreef hij gisteren al het eerste nummer voor de soundtrack (“Een mooi stukje rock-‘n-roll”). De rest van het productieproces volgt na de opnames.

Zaterdag 30 januari gaat het duo naar de set in Groningen. “In de film spelen we ANWB-medewerkers. Het is een klein rolletje, maar we blijven er hangen en slapen dus zullen zeker de sfeer van de film opsnuiven.”

Ondertussen werken Daan en Björn ook aan het derde album. De planning is dat deze plaat eind 2010 uit komt. “Tijdens het maken van de vorige plaat zat er veel tegen. Deze plaat wordt rauwer en minder ingewikkeld. Ik verwacht minder tegenslag en gezeur in het productieproces,” aldus Björn.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12