Wannabe a Star wordt punkrocker

Dj presenteert EP tijdens Rauw

Erik Zwennes ,

Jojanneke van der Veer aka dj Wannabe a Star brengt op 12 maart een EP uit. Samen met Simon Little (o.a. van Strfckr) heeft Wannabe a Star vier punkrocknummers opgenomen. De plaat wordt via iTunes uitgebracht.

Dj presenteert EP tijdens Rauw

Jojanneke van der Veer aka dj Wannabe a Star brengt op 12 maart een EP uit. Samen met Simon Little (o.a. van Strfckr en Never Mind The Stars) heeft Wannabe a Star vier punkrocknummers opgenomen. De plaat wordt op STRFCKR RCRDS via iTunes uitgebracht. “Ik wil me niet binden aan labels om geen verplichtingen aan te gaan. Ik ben een control freak en wil mijn eigen planning kunnen volgen. STRFCKR RCRDS is het label van Simon Little dus we houden alle vrijheid. ” aldus Wannabe a Star.

Wannabe a Star heeft eerder aan meerdere producties meegewerkt, maar legt uit dat de EP een andere kant van haar belicht. “Iedereen denkt bij mij aan electro, maar ik wilde wel eens iets anders. Ik legde het idee van een punknummer neer bij Simon en hij maakte enkele opzetjes.” De twee hebben nu vier nummers liggen die tevens op 12 maart worden gepresenteerd op Rauw in Amsterdam en 13 maart in Utrecht.

Na een try-out in Paradiso kreeg Wannabe a Star goede reacties. “Ik was zelf nog niet tevreden, maar we hebben nu een te gekke show met visuals van amper tien minuten. Ik was na het einde van de samenwerking met Bianca (Miss B-have) weer toe aan iets anders dan draaien; gekke dansjes en verkleedpartijen. Hier kan ik dat weer een beetje in kwijt, ik hou daar van.”

De twee denken na over een volledig album. “Daar lijkt het wel naartoe te gaan. Ik vind het echt tof worden en het lijkt me te gek om een volledige show te kunnen geven.”