3VOOR12 Selecteert…Go Back To The Zoo: “4 broeders, 3 moeders”

Een introductiefilmpje van de band

Fiona Fortuin ,

De nieuwe 3VOOR12 Selecteert is...Go Back To The Zoo, volgens ons een band waar we veel van verwachten. Een maand lang zullen we ze volgen, te beginnen met een introductiefilmpje. Wie is Go Back To The Zoo? “Cas is een baasje, zie hem daar staan.”

Een introductiefilmpje van de band

“Als ik 27 ben dan stop ik er mee.” Die opmerking plaatste Go Back To The Zoo zanger Cas Hieltjes in een interview vorig jaar met 3VOOR12. Laat het niet waar zijn, zeker in de laatste plaats niet voor de band zelf. Als je Hollandse Nieuwe wordt, een contract krijgt aangeboden door Universal en met je tweede single Electric een 3FM Megahit scoort, dan moet je wel iets heel erg goed doen. Dat iets is het maken van catchy Britpop met een sixties gevoel.

Gelukkig bleek er een ironische ondertoon in die opmerking van Hieltjes te zitten. Het einde van Go Back To The Zoo staat niet zo vast als hij deed vermoeden. Van de vier jongens uit Amsterdam moet in elk geval nog een album uitkomen, daar wordt momenteel hard aan gewerkt. In april willen ze de studio in. 3VOOR12 kan daar niet op wachten, deze maand willen we je al uitgebreid kennis laten maken met de band, zodat we met hun het traject van de opnames in kunnen gaan. Daarom is deze maand Go Back To The Zoo de 3VOOR12 Selecteert.

Een maand lang zullen we de band volgen, te beginnen met een introductiefilmpje. Wie is Go Back To The Zoo? “Cas is een baasje, zie hem daar staan.”