Win een Eurosonic/Noorderslag passepartout als FIY filmer

Film je eigen Noorderslaggevoel

Redactie 3VOOR12 ,

Ook helemaal blut gekocht aan festivalkaartjes en geen geld meer voor kerstcadeaus, laat staan voor Eurosonic/Noorderslag? Film nu jouw Noorderslaggevoel en win één van de Eurosonic/Noorderslag passe-partouts die 3VOOR12's FIY weggeeft aan goede filmers.

Film je eigen Noorderslaggevoel

Heb je jezelf ook helemaal blut gekocht aan festivalkaartjes en geen geld meer voor kerstcadeaus, laat staan voor Eurosonic/Noorderslag? Film nu jouw Noorderslaggevoel en win één van de Eurosonic/Noorderslag passe-partouts die 3VOOR12's FIY weggeeft aan goede filmers.

Het community filmplatform van 3VOOR12 filmt al anderhalf jaar bij concerten waar de filmploegen het laten afweten (zoals onlangs nog bij Blaudzun in Doornroosje). Ze wil zoveel mogelijk concerten registreren met de hulp van bezoekers door alle losse filmpjes die iedereen maakt bij concerten samen te voegen.

Tijdens de laatste Lowlands lanceerde FIY haar iPhone app. Daarmee combineerde ze automatisch de beelden van meerdere filmers en registreerde ze 15 concerten. Op Eurosonic en Noorderslag gaat FIY opnieuw uitpakken. Elke avond wil ze bij pakweg 3 concerten 1 of 2 nummers filmen met haar app en jullie hulp. Heb jij wel een iPhone, maar nog geen ticket? Laat dan zien hoe goed je kunt filmen en win een ticket als FIY-filmer:

LET OP: je wint toegang tot Eurosonic en Noorderslag, maar een slaapplek moet je zelf nog even regelen!!

FIY filmt Blaudzun in Doornroosje: